Închide meniul

Donald Trump ignoră sfatul specialiștilor și promovează în continuare Hidroxiclorochina

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2020, 7:26

Donald Trump ignoră sfatul specialiștilor și promovează în continuare Hidroxiclorochina

Abaca Press / Pool/ABACA via hepta

Donald Trump ignoră sfatul specialiștilor și promovează în continuare Hidroxiclorochina

Trump a insistat în repetate rânduri ca Hidroxiclorochina să fie folosită în lupta cu coronavirus din Statele Unite, însă experții în sănătatea publică și medicii spun că ar expune pacienții la riscuri inutile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Donald Trump, mesaj în lupta împotriva coronavirusului

Donald Trump s-a consultat cu de doi specialiști americani din sănătate în privința acestui medicament, însă aceștia nu și-au dat acordul ca pacienții de Covid-19 să fie tratați.

Trump însă a insistat ca Hidroxiclorochina să fie testată, fiind cumpărate peste 29 de milioane de pastile. ”Dacă nu funcționează, ar fi fost păcat că nu l-am încercat. Vom trimite pastilele la diverse laboratoare. Ce avem de pierdut?”, a spus Trump într-o conferință de presă, potrivit New York Times.

Președintele american este de părere că virusul va dispărea ”miraculos” în luna aparilie, atunci când vremea se va încălzi, chiar dacă în urmă cu câteva luni nu credea în încălzirea globală. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și