Închide meniul
Foto

Dragoş Săvulescu a devenit tată cu ajutorul unei mame-surogat. Cât i-a costat să devină părinţi pe omul de afaceri român şi pe soţia sa model

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2021, 15:45

Dragoş Săvulescu a devenit tată cu ajutorul unei mame-surogat. Cât i-a costat să devină părinţi pe omul de afaceri român şi pe soţia sa model

Instagram Angela Martini

Dragoş Săvulescu şi iubita sa au devenit părinţi. Cei doi au apelat la o mamă surogat. Anunţul a fost făcut chiar de fotomodelul albanez pe reţelele de socializare. Dragoş Săvulescu şi iubita sa au plătit între 100.000-125.000 de dolari, atât cât costă procedura în maternitatea din Texas, scrie wowbiz.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoș Săvulescu a devenit tată

Fiul nostru, Kyree Martini Săvulescu, prelungirea iubirii noastre, s-a născut ieri, 2 decembrie 2021, în Dallas, Texas.

Am fost norocoși să avem propriul nostru copil cu ajutorul unui remarcabil purtător surogat gestațional. Vom fi mereu recunoscători ființei umane excepționale care ne-a purtat băiețelul!
Inimile noastre sunt pline de iubire și fericire!

Reclamă

Bun venit în această lume, Kyree!💙”, este mesajul postat de Angela Martini pe contul ei de Instagram.

Dragoș Săvulescu nu vrea să mai audă de România!

Dragoș Săvulescu a avut o nouă ieșire publică după ce a trăit un adevărat șoc în vacanța pe care a petrecut-o în Mykonos. Fostul acționar al lui Dinamo a fost arestat de greci și a fost pe punctul de a fi extrădat în România, acolo unde ar avea ar avea de ispăşit o condamnare de cinci ani şi şase luni cu executare în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia.

Reclamă

Omul de afaceri a avut câștig de cauză la Curtea de Apel și s-a întors la Napoli, acolo unde s-a stabilit alături de soția lui, Angela Martini. Săvulescu tocmai a împlinit 48 de ani și anunță că nu ia în calcul să se întoarcă în București. În schimb, a dat în judecată România la CEDO.

Dragoș Săvulescu nu își dorește să mai revină în România

Odată ce am apucat să simt ce e normalitatea mi-e greu să revin. În România nu văd decât lupte, foarte multă ură, invidie (…). Toate persoanele care reușesc în România sunt condamnate, puse la pământ de către presă inițial. Toată ura din România e pusă asupra lor. Nu pot fi altfel decât urât într-o țară ca România. Am obosit de câtă nedreptate am văzut public la adresa mea. S-a umplut paharul în urma episodului cu Grecia„, a declarat Dragoș Săvulescu pentru evz.ro.

Fostul conducător de la Dinamo anunță că nu mai are încredere în justiția din România și că exclude varianta de a se întoarce în țară, alături de Angela Martini. Fotomodelul ar avea probleme de sănătate după ceea ce s-a întâmplat pe „insula milionarilor”. „Soţia mea nu poate dormi şi mânca!”, a transmis Săvulescu, în momentul în care a scăpat de controlul judiciar.

Reclamă

Angela Martini a rupt tăcerea după ce Dragoş Săvulescu a fost arestat în Grecia

Angela Martini asigură că îi va fi mereu alături soţului ei, chiar dacă au existat zvonuri că ea a fost cea care l-a dat de gol pe Săvulescu. Fostul conducător de la Dinamo este hotărât să dea România în judecată la CEDO şi să primească despăgubiri.

(Reporter: Este Dragoş iubirea vieţii tale?) Da, evident că este iubirea vieţii mele, altfel n-aş fi trecut prin Iad pentru el! Dacă Dragoş mi-ar fi spus de la începutul relaţiei că aşa se va întâmpla, şi aş fi putut vedea tot, cum s-ar fi întâmplat de la început, ca un film, înainte de a fi împreună, chiar şi aşa tot aş fi fost cu el!

A fost greu şi pentru mine, dar am acceptat lucrurile diferit. Nu pot să spun că nu am avut momente în care am plâns, în care am fost la pământ, în care n-am mâncat sau că nu am fost stresată, dar cât de mult timp poţi face asta? Trebuie să lupţi! Ai două variante: să plângi şi să nu faci nimic sau să treci la luptă. Eu am ales să lupt, pentru că altfel nu s-ar fi schimbat nimic. Nu există nimic mai nobil decât să lupţi pentru adevăr şi pentru iubire. Pentru ce trăieşti, altfel?„, a spus Angela Martini pentru antenastars.ro.

Reclamă