Închide meniul
Foto

„Nicio ţară nu poate dispune arestarea mea”. Dragoş Săvulescu îi cere despăgubiri României. „Soţia mea nu poate dormi şi mânca!”

Publicat: 18 septembrie 2021, 20:31

Ce anunţ a făcut Dragoş Săvulescu

Dragoş Săvulescu şi soţia lui, Angela Martini

Instagram Angela Martini

Omul de afaceri a primit acceptul de a se întoarce în Italia şi a avut o reacţie dură în presa din Grecia. Săvulescu a felicitat justiţia elenă şi a ţinut să specifice că ţara lui natala este „fostă comunistă” şi că are parte de abuzuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoş Săvulescu cere despăgubiri României

Simt că justiţia îşi face treaba, ceea ce este rar pentru mine, deoarece am trăit sentimente negative până acum, trăind în România. Această fostă ţară comunistă a arătat că nu are încă cultura unui stat de drept. Din această cauză am suferit timp de 16 ani abuzurile autorităţilor, după ce cazul meu a fost judecat în România.

Sunt recunoscător Curţii de Apel a Mării Egee pentru că a respins extrădarea mea şi pentru respectul pe care l-a arătat legislaţiei europene. Îi sunt recunoscător şi avocatului meu, Michalis Dimitrakopoulos, este pur şi simplu grozav. Chiar dacă am trecut prin atâtea dificultăţi, am avut norocul să mă aflu în Grecia, o ţară europeană care are un sistem juridic atât de bun şi care datează din antichitate„, a declarat Dragoş Săvulescu pentru protothema.gr.

Reclamă

Potrivit Ministerului Justiţiei din România, Dragoş Săvulescu ar avea de ispăşit o condamnare de cinci ani şi şase luni cu executare în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia. Omul de afaceri asigură că nu mai poate fi arestat.

„Interpolul a luat măsuri speciale în cazul meu. Aceasta înseamnă că nicio ţară nu poate dispune acum o arestare. Cererea României a fost emisă iniţial de Curtea de Apel Bucureşti în 2019 şi a fost executată în Italia, în ianuarie 2020.

Reclamă

Practic, au încercat să mă aresteze pentru a doua oară, fără niciun drept, deoarece mandatul a fost respins de Curtea de Apel din Napoli, Italia„, a mai spus fostul acţionar al lui Dinamo.

Dragoş Săvulescu: „Am suferit. Soţia mea nu poate dormi şi nu poate mânca”

Fostul conducător al lui Dinamo este hotărât să îşi caute dreptatea şi la CEDO, acolo unde va cere despăgubiri.

În afară de faptul că am pierdut bani și timp, am suferit foarte mult din cauza atacurilor venite din mass-media, care se bazau pe știri false. Am suferit pe plan psihic, soția mea nici măcar nu putea dormi și mânca. Sănătatea noastră, imaginea noastră şi afacerile au fost afectate. Trebuie să cerem Guvernului român să plătească pentru acest prejudiciu grav și cred că avem multe motive legitime pentru a pretinde acest lucru.

Reclamă 4 / 0/3

În plus, este o chestiune de principiu să nu lăsăm un regim intervenționist să ne distrugă imaginea și viața. Trebuie să-i încurajăm pe alții să facă același lucru, deoarece nu suntem singurele victime ale regimului, sunt mulți alții care trăiesc la fel„, a ţinut să anunţe Săvulescu.

Cine este Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu

Angela Martini are 35 de ani și este soția lui Dragoș Săvulescu. Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, după un an și jumătate de relație.

Născută în Albania, la Shkoder, Angela Martini s-a mutat în Elveția când avea 10 ani. Cariera de model și-a început-o după ce a ajuns, alături de familie, în Statele Unite. A semnat cu NEXT Model Management, din Florida, și cu Elite Model Management din New York City. După ce a primit mai multe premii a decis să facă pasul următor. În 2010 a participat la Miss Universe Albania și a fost desemnată marea câștigătoare.

În acest an, Angela ar fi câștigat peste 1 milion de dolari, potritiv celebsagewiki.com. Averea lui Dragoș Săvulescu este estimată la 10 milioane de euro. Fostul acționar al lui Dinamo are mari probleme cu legea după ce a fost judecat în același dosar cu Cristi Borcea.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Soţia unui celebru milionar român trăieşte clipe de coşmar, despărţită de tatăl copilului
Diverse • 11 nov., 16:55
FOTO
Soţia unui celebru milionar român trăieşte clipe de coşmar, despărţită de tatăl copilului: „Plânge şi repetă: tata, tata”
Destinul uimitor al femeii care s-a căsătorit cu un celebru milionar român
Diverse • 3 nov., 18:52
FOTO
Destinul uimitor al femeii care s-a căsătorit cu un celebru milionar român: „Mi-a spus asta cu un an înainte!”
Un nou mandat european de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu
Extra • 23 oct., 16:25
Un nou mandat european de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu! Ministrul Justiţiei, anunţ despre fiul lui Gino Iorgulescu
Secretul dezvăluit de soţia unui controversat milionar român
Diverse • 13 oct., 18:10
FOTO
Secretul dezvăluit de soţia unui controversat milionar român: „Nu mă tem că vor afla totul!”
Destinul uimitor al femeii care s-a căsătorit cu un celebru milionar român
Diverse • 2 oct., 14:58
FOTO
Soţia unui milionar român nu mai are nicio limită! Ipostazele „fierbinţi” în care a apărut: „Dumnezeule”