Închide meniul
Foto

Dragoş Săvulescu, într-o petrecere continuă după ce a fost plasat sub control judiciar. Plăteşte sute de mii de euro pentru a se bucura de luxul din Mykonos!

Publicat: 19 august 2021, 16:42

Dragoş Săvulescu, într-o petrecere continuă alături de Angela Martini

Dragoş Săvulescu, într-o petrecere continuă alături de Angela Martini

Instagram Angela Martini

  • Dragoş Săvulescu nu poate părăsi Grecia
  • Cât plăteşte pentru vila de lux în care este plasat sub control judiciar

Condamnat la cinci ani şi jumătate de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor, Săvulescu nu poate părăsi Grecia până în luna septembrie, când va fi judecată cererea de extrădarea formulată de autorităţile din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoş Săvulescu, într-o petrecere continuă alături de Angela Martini

Dragoş Săvulescu a fost reţinut pentru o scurtă perioadă de poliţişti, după care a fost plasat sub control judiciar. Acum se bucură de luxul din Mykonos, acolo unde şi-a prelungit şederea în vila pe care o închiriase pentru a-şi petrece vacanţa.

Omul de afaceri a ales una dintre cele mai scumpe vile din Agios Lazaros şi plăteşte, lunar, o chirie de 87.500 de euro. Potrivit presei din Grecia, citată de click.ro, Săvulescu şi-a reînnoit contractul până la sfârşitul lunii septembrie, cu dreptul de a-l mai prelungi până la finalizarea procedurilor judiciare. Prin urmare, nota de plată se va ridica la aproape 200.000 de euro pentru două luni petrecute în Mykonos.

Reclamă

Săvulescu şi soţia lui, Angela Martini, au la dispoziţie o casă spectaculoasă cu vedere panoramică spre Marea Egee. Se distrează în opt camere dotate cu jacuzii şi au inclusiv două piscine.

Mai mult, cei doi pot beneficia de bucătar, gărzi de corp sau de servicii spa. Sursa citată anterior anunţă însă că femeia care a fost Miss Albania, în 2010, nu este în cea mai bună stare psihică.

Reclamă

Fostul acţionar de la Dinamo Dragoş Săvulescu a fost condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare în dosarul retrocedării plajelor din Mamaia, în acelaşi dosar cu fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu şi fostul acţionar al clubului Dinamo, Cristian Borcea.

Cine este Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu

Angela Martini a contribuit, fără să vrea, la reținerea lui Dragoș Săvulescu în Mykonos. Soția fostului acţionar al lui Dinamo a „alertat” autoritățile din România după ce a postat mai multe imagini din concediu.

Angela Martini are 35 de ani și este soția lui Dragoș Săvulescu. Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, după un an și jumătate de relație.

Reclamă 4 / 0/3

Născută în Albania, la Shkoder, Angela Martini s-a mutat în Elveția când avea 10 ani. Cariera de model și-a început-o după ce a ajuns, alături de familie, în Statele Unite. A semnat cu NEXT Model Management, din Florida, și cu Elite Model Management din New York City. După ce a primit mai multe premii a decis să facă pasul următor. În 2010 a participat la Miss Universe Albania și a fost desemnată marea câștigătoare.

În acest an, Angela ar fi câștigat peste 1 milion de dolari, potritiv celebsagewiki.com. Averea lui Dragoș Săvulescu este estimată la 10 milioane de euro. Fostul acționar al lui Dinamo are mari probleme cu legea după ce a fost judecat în același dosar cu Cristi Borcea.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Soţia unui celebru milionar român trăieşte clipe de coşmar, despărţită de tatăl copilului
Diverse • 11 nov., 16:55
FOTO
Soţia unui celebru milionar român trăieşte clipe de coşmar, despărţită de tatăl copilului: „Plânge şi repetă: tata, tata”
Destinul uimitor al femeii care s-a căsătorit cu un celebru milionar român
Diverse • 3 nov., 18:52
FOTO
Destinul uimitor al femeii care s-a căsătorit cu un celebru milionar român: „Mi-a spus asta cu un an înainte!”
Secretul dezvăluit de soţia unui controversat milionar român
Diverse • 13 oct., 18:10
FOTO
Secretul dezvăluit de soţia unui controversat milionar român: „Nu mă tem că vor afla totul!”
Destinul uimitor al femeii care s-a căsătorit cu un celebru milionar român
Diverse • 2 oct., 14:58
FOTO
Soţia unui milionar român nu mai are nicio limită! Ipostazele „fierbinţi” în care a apărut: „Dumnezeule”
Angela Martini este soţia lui Dragoş Săvulescu
Diverse • 13 aug., 19:55
FOTO
Soţia unui milionar român a renunţat la haine, iar imaginile au devenit virale: „E distractiv să fii femeie”