Închide meniul
Foto

Dramă amoroasă în familia lui Cristi Borcea? Semnele care anunţă despărţirea şoc a momentului

Publicat: 2 octombrie 2023, 9:53

Reclamă
Dramă amoroasă în familia lui Cristi Borcea? Semnele care anunţă despărţirea şoc a momentului

Dramă amoroasă în familia lui Cristi Borcea

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / AntenaSport

Apar informaţii că are loc o dramă amoroasă în familia lui Cristi Borcea. Sunt tot mai multe semne care anunţă o despărţire şoc în showbiz-ul din România. După mai mulţi ani de relaţie, unul dintre fiii fostului patron de la Dinamo ar fi ajuns singur. Angelo Borcea nu ar mai fi într-o relaţie cu Denisa, tânăra cu care se afişa în destinaţii de lux.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelo Borcea are 20 de ani şi este fiul cel mic al lui Cristi Borcea din prima căsnicie. Acesta se iubea cu Denisa, cea care este de o frumuseţe răvăşitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi care este poreclită „Regina din Timişoara” de urmăritorii de pe reţelele sociale.

Dramă amoroasă în familia lui Cristi Borcea?

Prezenţă extrem de discretă înainte să îşi oficializeze relaţia cu Denisa, Angelo suferise o transformare radicală în ultima perioadă. Ajunsese foarte activ pe Instagram şi îi făcea mereu Denisei declaraţii de iubire. Ajunseseră tot mai multe zvonuri că urmează o cerere în căsătorie şi că tânăra din Timişoara ar urma să îi devină noră lui Cristi Borcea.

Totuşi, au apărut semne că povestea lor de dragoste s-a încheiat. Atât Angelo Borcea, cât şi Denisa, au şters de pe reţelele sociale toate imaginile în care apăreau împreună. Au dispărut chiar şi comentariile în care îşi manifestau iubirea.

Angelo Borcea a dispărut total de pe contul Denisei, cea pe care o răsfăţa cu cadouri scumpe. Tânăra care a absolvit în această vară Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara nu pare a fi foarte afectată. Tocmai a postat fotografii în care apare într-un costum de baie minuscul. A primit imediat zeci de aprecieri.

Reclamă

Angelo Borcea este unul dintre cei 9 copii ai lui Cristi Borcea şi va moşteni averea uriaşă pe care o are fostul patron al lui Dinamo, estimată la 80 de milioane de euro. Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Angelo Borcea a împlinit 20 de ani în luna iunie. Mama lui, Mihaela Borcea, i-a transmis atunci un mesaj impresionant.

Angelo Mihai – Antonia Melissa 20 de ANI, cea mai frumoasă vârstă pe care o împliniți astăzi (n.r. ieri). Asta este vârsta care simbolizează pornirea pe calea spre atingerea unor înălțimi și obiective, startul unei vieți de vis, fără griji și complicații.

Reclamă 4 / 0/3

Dragii mamei, fie ca toate visele voastre să devină realitate, viața să vă aducă în dar doar experiențe frumoase și alături numai de oameni deosebiți! La mulți ani, dragii mei. Vă iubesc mult!”, a scris Mihaela Borcea pe contul său de Facebook.

Cristi Borcea și-a dezvăluit secretul

Cristi Borcea anunță că nu banii l-au ajutat cel mai mult în relațiile pe care le-a avut. Acesta a precizat că, în cazul în care ar fi contat doar averea pe care o are, risca să fie părăsit și să treacă prin drame amoroase. Omul de afaceri a afirmat că femeile frumoase le-a sedus cu puterea pe care o are. A ținut să afirme că le-a oferit adrenalina de care aveau nevoie, acesta fiind secretul succesului său.

Femeile sunt greu de înțeles. Dacă au pe cineva cu bani, după un timp, când intervine monotonia și câțiva ani, dacă nu le dai adrenalina, eu le dai adrenalină, eu le dau… adrenalină, de toate! De asta am și spus că eu am avut noroc mare.

E greu! Au distrus imperii, au distrus oameni importanți. Cei mai importanți oameni din lumea asta i-au distrus. Dar eu, am avut câte puțin din fiecare. Am fost și generos, am fost și… m-au ajutat și mama și cu tata că mi-au dat câte puțin din fiecare. Dar în primul rând puterea.

Dumnezeu mi-a dat din fiecare câte puțin, mi-a dat și 1,90 (n.r. înălțime), mi-a dat și bani, dar cel mai important mi-a dat putere. Degeaba ai bani și arăți bine, puterea este cea mai importantă și asta o știi și tu„, spunea Cristi Bocea, în 2021, într-o emisiune TV.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și