Închide meniul
Foto

Cristi Borcea și-a dezvăluit secretul. Cum a sedus și ce le-a oferit celor mai frumoase femei din România

Reclamă

Publicat: 22 septembrie 2023, 11:49

Cristi Borcea și-a dezvăluit secretul. Cum a sedus și ce le-a oferit celor mai frumoase femei din România

Cristi Borcea și-a dezvăluit secretul

Valentina Pelinel este a treia soţie a lui Cristi Borcea / Colaj Instagram/Hepta

Cristi Borcea (53 de ani) și-a dezvăluit secretul și a anunțat cum a sedus cele mai frumoase femei din România. Fostul patron al lui Dinamo este cunoscut pentru faptul că este un mare cuceritor și că s-a iubit cu mai multe modele din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milionarul a trecut prin două divorțuri și are 9 copii cu 4 femei. „Leonidas” are o avere uriașă, estimată la 80 de milioane de euro, dar anunță că nu banii l-au ajutat cel mai mult în relațiile pe care le-a avut.

Cristi Borcea și-a dezvăluit secretul

Cristi Borcea a precizat că, în cazul în care ar fi contat doar averea pe care o are, risca să fie părăsit și să treacă prin drame amoroase. Omul de afaceri a afirmat că femeile frumoase le-a sedus cu puterea pe care o are. A ținut să afirme că le-a oferit adrenalina de care aveau nevoie, acesta fiind secretul succesului său.

Femeile sunt greu de înțeles. Dacă au pe cineva cu bani, după un timp, când intervine monotonia și câțiva ani, dacă nu le dai adrenalina, eu le dai adrenalină, eu le dau… adrenalină, de toate! De asta am și spus că eu am avut noroc mare.

E greu! Au distrus imperii, au distrus oameni importanți. Cei mai importanți oameni din lumea asta i-au distrus. Dar eu, am avut câte puțin din fiecare. Am fost și generos, am fost și… m-au ajutat și mama și cu tata că mi-au dat câte puțin din fiecare. Dar în primul rând puterea.

Reclamă

Dumnezeu mi-a dat din fiecare câte puțin, mi-a dat și 1,90 (n.r. înălțime), mi-a dat și bani, dar cel mai important mi-a dat putere. Degeaba ai bani și arăți bine, puterea este cea mai importantă și asta o știi și tu„, spunea Cristi Bocea, în 2021, într-o emisiune TV.

Cristi Borcea se află acum la al treilea mariaj. Este căsătorit cu Valentina Pelinel, model cu renume internațional și care a defilat pe cele mai importante podiumuri. Borcea a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea și cu un alt cunoscut model, Alina Vidican. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

Borcea ar fi despărțit-o pe Valentina Pelinel de milionarul Cristian Boureanu. Fostul patron al lui Dinamo ar fi curtat și iubita unui fost jucător al clubului din Ștefan cel Mare. Este vorba de Denisa Tănase, cea care câștigase premiul Miss Fotomodel 2008.

Reclamă 4 / 0/3

E adevărat, da. Povestesc doar ce am aflat și eu. Știu doar că s-a dat la ea. Am aflat din anturajul nostru de prieteni. Dar au mai fost alte discuții după aceea, dar nu mai intru în amănunte. Tot legate de zona asta, da…

Antipatie între noi? Nu, nu aveam nimic cu el, nu am nici acum. Serios! Dacă i-a reușit? Cred că da. Are un șarm aparte, da, e și frumușel (n.r. – zâmbește)”, a declarat Hristu Chiacu pentru gsp.ro.

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și