Închide meniul

Drama care l-a făcut pe Gigi Becali să izbucnească în plâns: „Plec mai departe şi în maşină plâng”

Publicat: 14 septembrie 2022, 18:30

Reclamă
Drama care l-a făcut pe Gigi Becali să izbucnească în plâns: „Plec mai departe şi în maşină plâng

Gigi Becali este recunoscut pentru gesturile de caritate pe care le face

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Drama care l-a făcut pe Gigi Becali să izbucnească în plâns. Gigi Becali a făcut, la începutul anului, dezvăluiri emoţionante. Patronul FCSB a spus că îi vine să plângă în momentul în care vede oameni care au suferit accidente înfiorătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre dramele care îl emoţionează pe Gigi Becali sunt şi cele ale oamenilor care au un picior amputat. Becali spune că pe aceştia îi ajută la orice oră, dar a precizat că după aceea îi vine să plângă.

Drama care l-a făcut pe Gigi Becali să izbucnească în plâns

Gigi Becali a dat un exemplu de dramă care l-a făcut să plângă.

”Dacă, de exemplu, sunt nişte săraci. Şi eu, de exemplu, trec şi nu le dau nimic. Că nu poţi, că ai văzut câţi se strâng aici (n.r. la palat). Şi le-am fixat zi. Şi plec.

Sau, de exemplu, dacă văd oameni fără picioare şi îi ajut, le dau. Dar după aia eu plec mai departe şi în maşină plâng.

Reclamă
Reclamă

Păi de ce plângi? Păi plâng şi vorbesc cu Hristos: ”Doamne, pentru ce ai făcut aşa?” Şi îmi vine să plâng. Vezi? Milostenie. De la milostenie s-a născut dragoste”, a spus Gigi Becali la Trinitas TV.

Gigi Becali s-ar putea retrage la mănăstire

Gigi Becali este dispus să îşi dedice viaţa bisericii. Patronul lui FCSB este hotărât să renunţe la afaceri şi să se călugărească

Omul de afaceri, care este din 2003 finanţatorul lui FCSB, a dezvăluit deja că va lua această decizie în momentul în care toate fetele lui vor fi căsătorite.

Reclamă

Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție… Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil„, spunea, acum câteva luni, Gigi Becali pentru cancan.ro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:52

Tragedie în lumea ciclismului! Muriel Furrer a murit la doar 18 ani! Căzătura de la mondiale i-a fost fatală

16:41

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 septembrie

16:35

Costel Gâlcă, anunţ despre Alexandru Cicâldău! Ce se întâmplă cu mijlocaşul Universităţii Craiova

15:47

Cum a comentat Marius Şumudică victoria de senzaţie a FCSB-ului din Europa League: „Nici n-am văzut meciul!”

15:37

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele probabile

14:48

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și