Închide meniul

Drama lui Nelu Ploieşteanu. Şi-a pierdut fiul care a suferit de o boală cruntă mai bine de 20 de ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2021, 16:26 / Actualizat: 18 mai 2022, 16:58

Drama lui Nelu Ploieşteanu. Şi-a pierdut fiul care a suferit de o boală cruntă mai bine de 20 de ani

Hepta

Nelu Ploieşteanu

Drama lui Nelu Ploieşteanu. Fiul lui Nelu Ploieşteanu a fost ţintuit la pat peste 20 de ani. A ajuns să sufere de tetrapareză spastică şi encefalopatie în urma unui vaccin care i-a fost administrat la vârsta de două luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drama neştiută a lui Nelu Ploieşteanu

„Eu l-am visat doar odată. Copiii mei îl visează mereu. Chiar astăzi, fetiţa mea l-a visat ca le dădea pepene să mănânce. Fetele mele sunt într-o legătură directă şi divină cu el. Băiatul are aproape cinci luni de când a murit, niciodată nu am lipsit de acolo (n.r. de la mormânt). Am făcut un sanctuar. Este cel mai frumos cavou din tot cimitirul. 

Nu ştiu cum am reuşit să merg mai departe. Cred că Bunul Dumnezeu ne-a ajutat să rezistăm. Soţia mea spune că nu ştie să mai meargă fără el. Ne este foarte greu. Toţi copiii dorm cu poza lui, dar eu evit să mă uit la poze. Dumnezeu ne-a dat putere. Le-am spus copiilor că viaţa lor trebuie să meargă înainte”, a spus Nelu Ploieşteanu, la scurt timp de la decesul fiului său, la Antena Stars, potrivit Adevărul.

Nelu Ploieşteanu a încetat din viaţă la 70 de ani

Nelu Ploieşteanu a încetat din viaţă noaptea trecută, la 70 de ani, după ce timp de două săptămâni a fost internat în stare gravă, infectat cu noul coronavirus. Marele artist s-a stins la Spitalul Floreasca din Capitală.

De-a lungul carierei sale impresionante, Nelu Ploieşteanu a fost o prezenţă constantă în anturajul fotbalului românesc. De la marii jucători, până la patronii investitori, toţi s-au bucrat de cântecele lui Nelu Ploieşteanu.

Reclamă

Cine este Nelu Ploieşteanu

Pe numele real Ion Dumitrache, Nelu Ploişteanu s-a născut pe 16 decembrie 1950, în Ciorani, Prahov şi este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică lăutărească din România. Muncește chiar de la 18 ani când a început să cânte în satul natal și când i-a murit tatăl. Cu timpul a învățat să cânte și la pian și la acordeon, scriu colegii de la observatornews.ro.

După ”90 a reușit să lanseze 18 albume. Nici nu-și mai amintește câte spectacole și turnee a avut. A cântat între 1990 și 1998 la Șarpele roșu și la restaurantul Perla unde cântă și în prezent.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și