Închide meniul
Foto

Drama neştiută din viaţa fiicei Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu a rupt tăcerea: „Plângeam în fiecare zi!”

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2022, 13:25

Sarah Dumitrescu

Sărbătoare în familia Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu a împlinit 22 de ani

Sarah Dumitrescu şi-a sărbătorit ziua de naştere/ Instagram

  • Sarah Dumitrescu este fiica cea mică a Anamariei Prodan
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Drama neştiută din viaţa fiicei Anamariei Prodan a ieşit la lumină. Sarah Dumitrescu a dezvăluit care a fost cel mai greu moment pe care l-a trăit. Acesta nu are legătură cu cel de-al doilea divorţ al mamei ei. Anamaria Prodan urmează să se despartă de Laurenţiu Reghecampf, cel care are deja un copil cu amanta lui, Corina Caciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah este fiica cea mică a Anamariei, din căsătoria cu fostul baschetbalit Tibi Dumitrescu. Tânăra de 22 de ani calcă pe urmele tatălui ei şi este legitimată la Cal Poly Mustangs. Şi-a petrecut vacanţa în România şi s-a antrenat cu lotul naţional de baschet feminin

Drama neştiută din viaţa fiicei Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu a trecut prin momente dificile în carieră şi a suferit două accidentări grave. Totuşi, a dezvăluit că nimic nu s-a comparat cu momentul în care s-a mutat în Statele Unite. În încercarea de a trăi visul american, adaptarea la noul stil de viaţă a fost cruntă. Acum se felicită că a trecut cu bine peste acea perioadă.

Reclamă

Am plecat din România la sfârșitul clasei a 7-a. Am făcut liceul acolo. Primul an în care m-am mutat plângeam în fiecare zi. Îi ziceam lui mama că nu mai vreau în America. Mi-a fost foarte greu primul an, însă după ce m-am obișnuit au fost cei mai frumoși ani din viața mea„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru antenastars.ro.

La finalul anului 2020, Sarah Dumitrescu a fost operată de urgență în Statele Unite. Sportiva a avut nevoie de o nouă intervenție chirurgicală la piciorul la care a avut probleme şi în 2019.

Reclamă

Fiica Anamariei Prodan s-a accidentat la genunchiul stâng și a lipsit întregul sezon. A fost un coşmar cu repetiţie. Cu o stagiune în urmă se accidentase, după doar șapte jocuri, la celălalt genunchi. După o îndelungă suferinţă, Sarah poate din nou zâmbi.

În toamnă, Sarah Dumitrescu va reveni în baschetul american de colegiu, acolo unde a debutat pe 1 noiembrie 2019. Acesta este ultimul nivel înainte de WNBA, care este Liga Profesionistă americană de baschet.

Ce a putut să facă Laurenţiu Reghecampf când a aflat că se va întâlni cu Sarah

Luna trecută, Anamaria Prodan a dezvăluit motivul pentru care Laurenţiu Reghecampf a plecat imediat ce a văzut-o intrând într-un restaurant din Bucureşti. Vedeta susţine că urma să vină şi Sarah, fiica ei din prima căsnicie, şi că Reghe a vrut să evite o asemenea întâlnire.

Reclamă 4 / 0/3

Eu, când m-am întâlnit cu Mihai, nu știam că e și Reghecampf acolo. Aveam o întâlnire cu cineva, am mers să mănânc. Reghecampf a plecat de rușine, știa că venea Sarah, fata mea, și ce s-ar fi întâmplat dacă l-ar fi văzut față în față.

Eu nu am cum să-i fac rău tatălui copiilor mei, oricât de jos ar fi. Mai degrabă să-i întind mâna să-l ajut, pentru că știu cum va ajunge. Suntem pregătiți, noi, familia, să-l ajutăm în secunda în care nimeni nu se va mai uita la el. Nici amantele, nimeni.

Amantele îi vor lua și sufletul din el. Așa ajung bărbații care nu sunt puternici, stăpâni pe ei”, a spus Anamaria Prodan, citată de gsp.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca