Închide meniul
Foto

Drama pe care o trăiește presupusul amant al Anamariei Prodan: „Nu știu ce urmează acum!”

Reclamă

Publicat: 9 iunie 2022, 9:14

Drama pe care o trăiește presupusul amant al Anamariei Prodan: „Nu știu ce urmează acum!”

Presupusul amant al Anamariei Prodan nu scapă de "fantomele trecutului"

Dan Alexa și Anamaria Prodan / gsp.ro

Sunt momente grele pe care le trăiește presupusul amant al Anamariei Prodan. Acesta trece printr-o situație total neașteptă. Drama din cariera sa, care este într-un adevărat declin, a căpătat proporții după ce a primit o nouă lovitură importantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Alexa a ajuns să antreneze în Liga 3 și tocmai a ratat promovarea cu CSM Reșița. Nimic nu anunța o astfel de surpriză. A fost 1-1 după 120 de minute și totul s-a decis la lovituri de departajare.

Drama pe care o trăiește Dan Alexa, presupusul amant al Anamariei Prodan

A fost un final de meci dramatic, în care CSC Dumbrăvița a reușit să se impună după executarea loviturilor de departajare cu 4-2. Cristea și Munteanu au ratat și l-au făcut pe „Chirurg” să sufere una dintre cele mai grele înfrângeri din momentul în care s-a apucat de antrenorat.

Din păcate, am pierdut un an de zile. N-am reușit să promovăm. Am ratat situații incredibile, am lovit bara și am ratat de trei ori singuri cu portarul. Un an de zile n-am pierdut un joc, nici acum nu am pierdut în timpul regulamentar, dar formatul este de așa natură încât poți să nu promovezi.

Felicit Dumbrăvița pentru efortul de depus și pentru promovare. Nu știu ce urmează acum pentru noi. Este un moment greu, jucătorii au plâns în vestiar. Din punctul meu de vedere, am fi meritat să promovăm”, a declarat Dan Alexa, potrivit caon.ro.

Reclamă

CSM Reșița a ratat promovarea în Liga 2

Cu greu ne găsim cuvintele după un astfel de meci, dar trebuie să fim corecți și să felicităm echipa din Dumbrăvița pentru promovare. Mergem mai departe, ne ridicăm și vom deveni mai puternici la momentul potrivit! Mulțumim tuturor pentru faptul că ați fost lângă noi în acest sezon„, au transmis și oficialii clubului, pe contul de Facebook.

Ratarea promovării este cu atât mai greu de digerat de Alexa cu cât adversarii au în lot mulți jucători care muncesc și pe șantier.

Trebuie să ținem cont că noi suntem o echipă cu jucători care lucrează. Jumătate de echipă lucrează. Am avut jucători care în dimineața jocului cu Reșița au fost la muncă. Și nu muncă ușoară, muncă în construcții!

Reclamă 4 / 0/3

Am avut emoții doar în primele 120 de minute, la penalty-uri am fost liniștit. Nu știu dacă avem forța să rezistăm în Liga 2, dar acum ne bucurăm de promovare”, a declarat Cosmin Stan, antrenorul de la CSC Dumbrăvița, pentru sursa citată anterior.

Cariera lui Dan Alexa a intrat, de ceva vreme, pe o pantă descendentă. După eșecurile de la Rapid, când a ratat promovarea în 2020, și la ASU Poli Timișoara, unde a terminat pe ultimul loc în play-off-ul, „Chirurgul” a încercat să se redreseze în Liga 3. Nu a reușit și rămâne de văzut dacă va continua la Reșița și sezonul viitor.

Laurenţiu Reghecampf, dărâmat de scandalul dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa

În primăvara lui 2019, Dan Alexa a avut parte de un episod incredibil alături de Anamaria Prodan, care şi la acea vreme era impresarul său. Femeia i-a tras un pumn lui Alexa, chiar în fața camerelor de filmat.

Laurenţiu Reghecampf nu a uitat și tocmai a lansat un atac fără precedent la adresa soției sale. A dezvăluit că incidentul cu Alexa, cel despre care s-a speculat că ar fi avut o relaţie cu Anamaria Prodan, i-a stricat căsnicia.

În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe, în rest nimic.

Clar m-a deranjat foarte tare (n.r. – scandalul cu Dan Alexa). Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci. Sincer, da, am suferit din dragoste. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva (n.r. – Reghecampf nu a precizat dacă a fost afectat de scandal sau de zvonurile legate de infidelitatea soţiei sale)„, a spus Laurenţiu Reghecampf într-un podcast, scriu cei de la click.ro.

Dan Alexa: „Anamaria Prodan e genul de impresar care se implică total”

Dan Alexa a negat vehement toate zvonurile că ar fi fost amantul agentului său. „A fost iubire între tine și Anamaria Prodan?!”, a fost întrebarea la care a răspuns fără să stea pe gânduri.

Reclamă

Nu, nea Ovidiu (n.r. – Ovidiu Ioaniţoaia)! Ce întrebare e asta? A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Călărași, unde a adus mulți jucători, a adus și bani. Apoi m-a dus la Astra. Ea e genul de impresar care se implică total„, a spus Dan Alexa la gsp.ro.

Recomandări
  • Momente teribile pentru bărbatul care a fost lovit de Anamaria Prodan
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1 și Antena Play)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și