Închide meniul
Foto

Drama prin care a trecut fiica cea mică a Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu, dezvăluiri răvășitoare!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2023, 19:40

Drama prin care a trecut fiica cea mică a Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu, dezvăluiri răvășitoare!

Drama prin care a trecut fiica cea mică a Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu este fiica Anamariei Prodan / Captură WOWnews

Au apărut detalii despre drama prin care a trecut fiica cea mică a Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu a recunoscut că a fost chinuită de problemele de sănătate cu care s-a confruntat. A fost unul dintre motivele pentru care, ultimul an, a fost unul de coșmar pentru ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În luna septembrie, Sarah a suferit o nouă accidentare la genunchi, în perioada în care se afla în lotul echipei naționale de baschet a României. A avut nevoie de intervenție chirurgicală. A treia în condițiile în care are 23 de ani!

Drama prin care a trecut fiica cea mică a Anamariei Prodan

Fiica Anamariei Prodan din prima căsnicie a avut nevoie de o lungă perioadă de recuperare. În cele din urmă, și-a anunțat fanii că și-a revenit și este gata să revină pe terenul de baschet.

Cu 9 luni în urmă am suferit a treia operație. A urmat câteva luni foarte dificile! Pe repede înainte, mi-am revenit!„, a transmis Sarah Dumitrescu pe contul ei de Instagram.

Mesajul a fost însoțit de trei imagini din perioada în care avea piciorul imobilizat și era nevoită să nu se miște din pat.

Reclamă

Fiica cea mică a Anamariei Prodan s-a recuperat și acum „rupe” aparatele în sala de forţă. Sarah Dumitrescu trage tare pentru a putea să se întoarcă la antrenamentele echipei de baschet Cal Poly.

Sarah a postat, în această lună, un filmuleţ în care le arată celor aproape 150.000 de urmăritori cât de mult trage la antrenamente. Şi-a surprins fanii şi a primit imediat sute de aprecieri. Pare a fi în mare formă!

Sarah Dumitrescu, mesaj dureros

Luna trecută, Sarah Dumitrescu a transmis un mesaj dureros după evenimentele dure din viaţa ei. Fiica cea mică a Anamariei Prodan, în vârstă de 23 de ani, a traversat o perioadă dificilă și se află în plin proces de „vindecare”.

Reclamă 4 / 0/3

Nici pe plan familial lucrurile n-au fost grozave pentru Sarah. Fiica Anamariei Prodan a fost afectată de divorțul cu scandal al mamei sale de Laurențiu Reghecampf.

A fost o dezamăgire foarte mare. Nu vreau să trec prin ce a trecut ea”, a spus Sarah Dumitrescu despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, pentru AS.ro.

Ultimele evenimente nefericite din viața ei i-au lăsat o „rană” adâncă în suflet, pe care Sarah încearcă să o „vindece”.

Fiica Anamariei Prodan este de părere că fiecare om trebuie să își rezolve problemele în propria initmitate, fără să fie dependent de alte persoane.

Vindecă-te în privat. Nimănui nu-i pasă!”, este mesajul puternic distribuit de Sarah Dumitrescu, pe contul de Instagram, la secțiunea story.

Sarah Dumitrescu s-a mutat singură în Statele Unite, la numai 14 ani

Sarah este legitimată la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University. Este în anul IV şi se apropie de absolvire. S-a mutat în Statele Unite încă de când avea 14 ani.

La 14 ani m-am mutat acolo şi trebuia să învăţ cum să spăl singură, să dorm singură, să-mi fac curat în casă singură. Te pune pe picioare… adică te schimbă complet. Trebuie să ştii, dintr-o dată, sa fii o mamă”, a spus Sarah.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și