Închide meniul
Foto

Drama prin care trece soţia lui Tudor Oroş, bărbatul care şi-a petrecut Revelionul cu Anamaria Prodan

Antena Sport Publicat: 29 martie 2022, 18:20

Reclamă
Drama prin care trece soţia lui Tudor Oroş, bărbatul care şi-a petrecut Revelionul cu Anamaria Prodan

Soţia lui Tudor Oroş, bărbatul care a petrecut Revelionul cu Anamaria Prodan, este ucraineană

Colaj Instagram

Ksenia Gulevich, soţia lui Tudor Oroş, bărbatul care a petrecut Revelionul alături de Anamaria Prodan, trece prin momente grele. Ucraineană de origine, Ksenia suferă alături de poporul său, greu încercat de bombardamentele ordonate de Vladimir Putin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De când a început războiul din Ucraina, Ksenia Gulevich postează mesaje prin care dezaprobă atacul ruşilor. „Slava, Ucrainei!„, este unu dintre mesajele postat de soţia lui Tudor Oroş.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Kseniya💋 (@ksgulevich)

Cu ce se ocupă soția bărbatului care a petrecut Revelionul cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a făcut cu Tudor mai multe fotografii în noaptea de Revelion, dar din cadru a lipsit, de fiecare dată, soția acestuia. Ksenia Gulevich a părut a fi și ea prezentă în restaurantul de fițe din Dubai. De altfel, aceasta a primit o întrebare incomodă în momentul în care a postat o imagine în care apare singură. „De ce tu pozezi singura si Tudor e cu Ana?„, a întrebat-o un urmăritor, dar aceasta a refuzat să-i răspundă.

Au apărut și primele informații despre tânăra care, în luna septembrie, a împlinit 25 de ani. Aceasta este o artistă și se descrie drept a fi „cântăreață și compozitoare”. Femeia care arată uluitor, după cum se poate vedea în galeria foto, a dezvăluit că muzica este marea ei pasiune.

Reclamă

Să scriu muzică este ca și o magie. Aș putea spune că este ca o meditație pentru mine. Dar mai bine. Pentru că vezi rezultatul imediat și te poți bucura de creația ta. Ca să poți compune ai nevoie să îți lași imaginația să ‘zboare’. Abia apoi vei simți acel sentiment special, libertatea de a crea orice îți dorești și cum dorești. Nu sunt prejudecăți aici„, tocmai a mai transmis artista pe rețelele sociale.

Anamaria Prodan şi-a petrecut noaptea de Revelion în compania unui bărbat misterios. Este vorba de Tudor Oros, un om de afaceri din Bistriţa, care este stabilit de şapte ani în Emirate. Acesta a studiat în Marea Britanie şi este un antreprenor de succes.

Vedeta nu s-a ferit să vorbească, în premieră, despre tânărul alături de care a făcut mai multe poze, pe care le-a şi publicat pe reţelele sociale. Anamaria Prodan l-a ridicat în slăvit pe Tudor şi a recunoscut că a fost impresionată de cel care face avere în Dubai.

Reclamă 4 / 0/3

Da. Este adevărat. Se numește Tudor Oroș. Un bărbat super inteligent. Integru. Deștept. Un bărbat care conduce un grup de firme internațional puternic! Pe mine m-a impresionat foarte mult viziunea lui Tudor și a grupului prin care vor da acces gratuit la educație World Class familiilor dezavantajate prin programul 1 for 1. Adică pentru fiecare client plătitor, vor da acces unui copil dintr-o familie cu venit sub media pe țara din care provine„, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și