Închide meniul
Foto

Soția bărbatului cu care Anamaria Prodan și-a petrecut Revelionul, pusă în dificultate: „Tu pozezi singură și Tudor e cu Ana”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 ianuarie 2022, 11:45

Soția bărbatului cu care Anamaria Prodan și-a petrecut Revelionul, pusă în dificultate: „Tu pozezi singură și Tudor e cu Ana”

Anamaria Prodan, de Revelion alături de Tudor Oros

Colaj Instagram

Un bărbat super inteligent, integru și deștept„, l-a descris Anamaria pe Tudor, cel care este originar din Bistrița. Mai mult, vedeta și-a făcut mai multe poze cu el, pe care le-a publicat pe rețelele sociale. În schimb, Tudor Oros s-a rezumat la a posta numai imagini în care apare alături de grupul său de prieteni. „Sunt chiar acolo unde ar trebui să fiu”, a transmis acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tudor Oros, bărbatul cu care a petrecut Anamaria Prodan, este căsătorit

Omul de afaceri care este stabilit de șapte ani în Emirate s-a căsătorit, în 2020, cu o tânără din Ucraina. Ksenia Gulevich este cântăreață și a părut a fi prezentă în același restaurant de fițe, din Dubai, în care a petrecut și Tudor Oros.

Ksenia și-a surprins urmăritorii și a postat o imagine, în care apare singură, în primele ore din noul an. „Mulțumesc, 2021! Urmează o nouă etapă, aventuri interesante și multe surprize„, a fost mesajul în rusă care a însoțit poza. Femeia arată uluitor, după cum se poate observa în galeria foto de mai jos!

La scurt timp distanță, un comentariu pe care l-a primit a pus-o în dificultate. „De ce tu pozezi singura si Tudor e cu Ana?„, a fost întrebată Ksenia, care s-a ferit să răspundă.

Ksenia Gulevich
Întrebare incomodă primită de Ksenia Gulevich de Revelion

Cu atât mai surprinzător pare mesajul postat de Anamaria Prodan în noaptea de Revelion. „La mulți ani, 2022. Dacă nu arătați ca Tudor, sunteți măscărici„, a fost postarea care a părut a fi un atac la Laurențiu Reghecampf.

Reclamă

Antrenorul Universității Craiova a depus actele de divorț și a mai rămas o lună până când va avea loc prima înfățișare. Aceasta este programată pe 7 februarie.

Anamaria Prodan, fericită lângă Tudor Oros

Impresarul l-a „taxat” din nou pe Reghecampf pentru relaţia cu Corina Caciuc, cea pe care ar fi întâlnit-o chiar în Dubai, cu mai mulţi ani în urmă.

V-am spus, viața mea merge înainte frumos. Dumnezeu a dat deoparte nenorocirile și urâțenia din viața mea. Acum pot sta liniștită că am alături de mine oameni serioși, profesioniști, care fac cinste societății! Mă bucur că l-ați analizat pe Tudor. Nu este sezonier în Dubai. Este mândria românilor!„, a precizat vedeta, pentru spynews.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și