Închide meniul
Foto

Drama teribilă a unei mari vedete! Momentele care au marcat-o pe viaţă: „Boala a avansat uşor”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 12 octombrie 2021, 11:43

Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice

Larisa Iordache trece prin momente dificile / AS.ro

AS.ro

  • Drama teribilă a unei mari vedete
  • Momentele care au marcat-o pe viaţă

Larisa Iordache a rămas în mintea şi în sufletul tuturor prin performanţele uluitoare pe care le-a avut cu naţionala de gimnastică a României. După ce a renunţat la sportul de performanţă, legenda a trecut prin clipe groaznice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drama teribilă a Larisei Iordache

Puţini ştiu ce a păţit Larisa Iordache. A trăit un adevărat coşmari. Acum, sportiva noastră de aur a vorbit despre mama sa, care a pierdut în această vară lupta cu cancerul. Sportiva a dezvăluit cum a aflat despre boala de care suferea mama sa.

Larisa a declarat, totodată, că medicii i-au spus atunci că mama sa mai are doar șase luni de trăit, astfel că gimnasta se aștepta din moment în moment ca cea care i-a dat viață să se stingă.

Reclamă

„Anul trecut când a început pandemia am aflat de boala mamei. A avut cancer. Se pare că am ajuns la spital prea târziu. Când a început anul pentru a mă califica și eu pentru Jocurile Olimpice, am aflat practic că avea foarte mari dureri și am mers la spital.

Medicii de atunci au fost foarte realiști cu noi, cu mine și cu fratele meu, și ne-au zis că mai bine decât să o ținem noi șase luni aici, mai bine vă bucați voi șase luni acasă. A fost foarte greu de realizat și de digerat că momentul va veni cândva. Am căutat tot felul de medici. Ea îți dorea foarte mult să trăiască.”, a declarat Larisa Iordache, conform antenastars.ro.

Reclamă

Larisa Iordache a izbucnit în lacrimi

Larisa iordache nu s-a mai putut abţine şi a izbucnit în lacrimi. „Îmi place să vorbesc despre ea. Îmi aduce aminte cât de puternică a fost. A încercat tot timpul să lupte, să nu-i fie frică de ce i se întâmplă”, a mai spus sportiva, conform sursei citate.

Larisa Iordache a fost prinsă între concursuri atunci când s-a întâmplat nefericitul. „Boala a avansat ușor, ușor. Semnelele erau destul de clare până în momentul în care eu am venit acasă de la Europene, m-am calificat. Am avut destul de puține momente cu ea pentru că deja nu mai putea să vorbească foarte mult.

Se bucura de fiecare vizită pe care i-o făceam, atât eu, cât și fratele meu, și cumnata mea. S-a întâmplat. Eu în săptămâna aceea trebuia să plec la concurs. Am fost anunțați de medici că este în ultima fază și nu mai au ce să-I facă. Mi-am dat seama că trebuie să trăim realitatea, că nu avem altceva de făcut. Ne-am realizat cât de greu este, probabil din acest motiv sunt și așa de afectată acum”, a mai spus sportiva, conform sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”