Închide meniul

Drama teribilă prin care trece Ilie Năstase! Soţia acestuia a făcut dezvăluiri cumplite: „A fost conectat la aparate”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 1 decembrie 2021, 18:02

Drama teribilă prin care trece Ilie Năstase! Soţia acestuia a făcut dezvăluiri cumplite: „A fost conectat la aparate

Soţia lui Ilie Năstase a fost asaltată cu mesaje de felicitare

Ilie Năstase şi Ioana Simion / Facebook

Ilie Năstase a trecut prin clipe cumplite. Primul număr 1 mondial din tenisul masculin s-a infectat cu coronavirus şi a fost internat, de urgenţă, la spital. Şi acum, legendarul jucător de tenis continuă să fie internat la Spitalul Matei Balș din București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drama teribilă prin care trece Ilie Năstase

Soţia lui Ilie Năstase, Ioana Năstase, s-a decis să spună totul despre starea de sănătate a acestuia. Ilie Năstase va efectua un nou set de analize în cursul zilei de mâine. Mai mult, Ioana Năstase a mărturisit că a fost o perioadă extrem de dificilă pentru cei doi, mai ales din cauza faptului că nu a putut merge în tot acest timp să îl viziteze pe „Nasty”. Protocolul anti-COVID îi interzice acest lucru.

„Din câte am înțeles, joi îi vor face iar analizele, să le compare. Sigur îl vor externa. Conectat la aparate a fost, dar nu la oxigen. I-a monitorizat pulsul, toate cele. Eu nu mă pricep. A fost foarte dificilă perioada. Mulți spun că puteam merge să îl vizitez. Nu este adevărat! Eu am luat legătura cu medicii. Nu am voie. M-aș fi dus. Noi avem mai multe apartamente la Constanța. El va fi lângă mine. Îi voi duce tot ce are nevoie. Îi voi fi alături cu orice”, a declarat Ioana Năstase, conform antenastars.ro.

Citește și:

Scandal uriaş cu Ciprian Marica

Ilie Năstase a trecut prin clipe dificile în ultima vreme. Pe lângă problemele de sănătate legate de infectarea cu COVID, fostul mare jucător s-a certat şi cu Ciprian Marica, naşul său. Fostul fotbalist ar fi vrut să-l scoată pe Ilie Năstase din fundaţia care îi poartă numele. Marea miză a afacerii erau, de fapt, terenurile din complexul Voinţa din Bucureşti, care ar valora în jur de 500 de milioane de euro. Până la urmă se pare că cei doi s-au împăcat.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și