Închide meniul
Foto

Drama unei ucrainence a cărei familie a fost îndoctrinată de Vladimir Putin. Ce s-a ales de rudele ei

Antena Sport Publicat: 23 mai 2022, 20:57

Vladimir Putin este preşedintele Rusiei

Gestul făcut de Vladimir Putin, după ce Argentina a devenit campioană mondială

Vladimir Putin este preşedintele Rusiei / Profimedia

  • Drama unei ucrainence a cărei familie a fost îndoctrinată de Vladimir Putin
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Elena Kostevich, campioană olimpică la tir, a povestit drama prin care trec rudele ei din Rusia. De cinci ori medaliată la Jocurile Olimpice, sportiva spune că acestea îl susțin pe Vladimir Putin, liderul de la Kremlin care a pornit războiul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elena a explicat că o mare parte din rudele ei erau alături de Ucraina la începutul războiului, însă și-au schimbat părerea din cauza propagandei din Rusia.

Drama campioanei Elena Kostevich

”Rudele mele sunt în Rusia, în Est. Este greu să comunici cu ei. Am vorbit foarte rar cu ei, începând cu 2014. Le-am spus doar ”salut”. Sunt alături de președintele lor. La început, erau de partea Ucrainei, acum nu au mai zis nimic.

Reclamă

Este greu să explici informațiile pe care le primim aici. Ei au fost în Ucraina de multe ori, știu cum e acolo. Dar televizorul explică ”mai bine”…”, a spus Elena Kostevich, citată de sport.ua.

Vladimir Putin, umilit de soția lui Oleksandr Usyk

Vladimir Putin a fost umilit de soția lui Oleksandr Usyk. Ekaterina Usyk a postat un mesaj acid pe rețelele sociale, referitor la planul inițial de atac al lui Vladimir Putin, pe teritoriul Ucrainei.

Reclamă

De la începutul războiului din Ucraina, Ekaterina Usyk, soția lui Oleksandr Usyk, a avut mai multe reacții tranșante la adresa rușilor.

În una dintre ultimele sale postări din mediul online, soția campionului mondial din box a publicat o fotografie cu planul inițial al lui Vladimir Putin, de dinaintea războiului. Potrivit pozei respective, liderul de la Kremlin voia să împartă teritoriul actual al Ucrainei între Rusia, Polonia, Ungaria și România.

Armata Ucrainei continuă să reziste eroic în fața bombardamentelor rușilor, în a 89-a zi de război. Ekaterina Usyk s-a amuzat pe seama lui Vladimir Putin și a planului său din luna februarie, spunând că va urma o răsturnare de situație. Postarea respectivă a devenit virală extrem de repede, fiind preluată și de presa din Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

„Cumva, n-a funcționat (n.r. – planul lui Vladimir Putin). Cred că povestea se va schimba și va trebui să împărțim noi Rusia”, a scris Ekaterina Usyk, pe contul de Instagram, citată de sport.ua, alături de fotografia cu planul președintelui Rusiei.

Garry Kasparov, despre sfârşitul războiului din Ucraina

Garry Kasparov spune că sfârşitul războiului din Ucraina va fi atunci când armata trimisă de Vladimir Putin va fi învinsă. Kasparov este unul dintre cei mai mari contestari ai lui Vladimir Putin.

Prezent la Bucureşti la un turneu de şah, Garry Kasparov spune că Vladimit Putin a fost un dicitator de când a devenit preşedintele Rusiei. Mai mult, Kasparov spune că liderul de la Kremlin este un „om perfect raţional în realitatea lui”.

Putin este dictator de 20 de ani, nu de acum, cum au descoperit unii. Iar în realitatea lui este un om perfect rațional. Dictatorii spun why not, nu why. De ce nu?, nu de ce? Când va înceta războiul din Ucraina? Când va fi distrusă armata lui Putin. Nu este nicio altă posibilitate”, a spus Garry Kasparov pentru gsp.ro.

Întrebat dacă se teme pentru viaţa sa după ce l-a criticat dur pe Vladimir Putin, Kasparov a răspuns fără să stea pe gânduri.

„Ar ajuta să mă tem? Viaţa mea a luat-o pe un drum cu mult timp în urmă. Eu sunt un critic şi un opozant al lui Putin aproape de la venirea lui la putere. Primul meu articol pe care l-am scris despre pericolul pe care îl reprezintă Putin datează din ianuarie 2001. În 2005 m-am retras din activitatea de jucător profesionist de şah pentru a contesta dictatura lui Putin care se contura la momentul respectiv.

Câţi cetăţeni ai Rusiei îl susţin pe Putin? Vestea rea este că eu nu ştiu. Vestea bună este că nici Putin nu ştie. Nimeni nu are această informaţie. Un sondaj se face apelând un număr de persoane… În Rusia dacă suni şi întrebi despre război şi despre Putin pariez că 9 din 10 persoane închid telefonul. Oamenii nu vor să se implice pentru că pot ajunge la închisoare. Numai să spui cuvântul ‘război’ în Rusia şi poţi ajunge în închisoare astăzi.”, a mai spus Garry Kasparov, citat de digisport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:06
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024. Cum arată cotele