Închide meniul

Drama vedetei care dormea pe cartoane în cimitir: „Mi-am pierdut toţi banii!” Momentul care i-a schimbat dramatic viaţa: „Sunt ca niște îngeri veniți din rai”

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2021, 11:32

Drama vedetei care dormea pe cartoane în cimitir: „Mi-am pierdut toţi banii! Momentul care i-a schimbat dramatic viaţa: „Sunt ca niște îngeri veniți din rai

My London via Monica White

Laraine McHendrie Decaire a fost înotătoare

  • Laraine McHendrie Decaire este o fostă înotătoare
  • Momentul care i-a schimbat din nou viaţa

Destinul lui Laraine McHendrie Decaire, o fostă înotătoare, a fost unul trist. Deşi a avut o carieră uriaşă, viaţa a făcut ca aceasta să ajungă om al străzii. Fosta mare înotătoare a rămas fără locuinţă şi a ajuns să doarmă pe cartoane în cimitir. Doi volunatari i-au donat 30.000 de lire sterline, iar viaţa femeii a revenit la normal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În anii 80, Laraine McHendrie Decaire a fost una dintre cele mai apreciate înotătoare şi a reprezentat atât Marea Britanie cât şi Canada în concursurile internaţionale. După ce s-a retras din activitatea sportivă, Laraine McHendrie Decaire a lucrat în străinătate ca bonă şi asistentă socială.

Fosta sportivă a ajuns îna ceastă situaţie dramatică din cauza sistemului de pensii din Marea Britanie. Deşi a cotizat de la vârsta de 14 ani la sistemul de pensii, femeia nu are vârsta necesară pentru a primi bani. Laraine McHendrie Decaire, în vârsta de 64 de ani, mai are de aşteptat până la 66 de ani să primească pensia.
Femeia care trăieşte pe străzi şi-a spus povestea dramatică.

Reclamă

Mi-am pierdut toţi banii. Am ajuns în situaţa asta, de fapt, din cauza schimbărilor din sistem, a furtului, a fraudelor şi a altor lucruri de acest fel. Am cotizat la sistemul de pensii, probabil, de la vârsta de 14 ani, când încă eram la şcoală. Am început să muncesc de la 11 ani.

Din nefericire, au luat decizia de a schimba vârsta de pensionare. Aceasta a fost mărită la 66 de ani. Aşa că, cele două pensii pentru care am plătit, au fost decalate. În acest moment nu sunt eligibilă să primesc bani. Este o lume complet diferită acum. Am aşteptat cu nerăbdare pensia, pentru care am cotizat, dar sistemul mi-a luat-o”, a declarat Laraine pentru MyLondon.

Reclamă

La început, dormeam pe o bancă la biserică. Un preot m-a lăsat să stau acolo. Am înţeles că asta se va întâmpla pentru un număr de ore pe noapte„, a mai spus Laraine McHendrie-Decarie.

Fosta înotătoare are studii superioare. A urmat prestigioasa universitate McGill din Montreal, dar şi Universitatea din Londra. A avut mari probleme cu banii şi a fost nevoită să îşi vândă apartamentul şi toate bunurile. Nu s-a calificat pentru a primi o locuinţă socială şi de patru ani a ajuns pe străzi.

Laraine McHendrie Decaire a fost ajutată de un ONG

Doi voluntari au ajutat-o să strângă 30.000 de lire sterline, iar viaţa femeii a revenit la revenit la normal.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că sunt niște oameni excepționali. Ar trebui să primească un premiu. Sunt ca niște îngeri veniți din rai. Îmi iubesc țara și avem suficent de mulți bani. Ar trebui să ne schimbăm pentru un viitor mai bun. Sper să nu mai existe oameni ai străzii în generațiile următoare. Nu vreau ca oamenii să treacă prin ce am trecut eu„, a declarat fosta înotătoare.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 9 mart., 15:01
"Nu bea şi nu înjură!" Noi dezvăluiri despre vedeta care a rămas fără bani şi doarme în cimitir! Gestul care îi poate schimba, din nou, viaţa
Înot
Diverse • 1 mart., 19:11
Ajutor uriaş pentru bătrâna nevoită să doarmă pe cartoane, într-un cimitir. Gestul de milioane pentru femeia care a terminat două facultăţi
Laraine McHendrie Decaire
Diverse • 27 feb., 15:18
Caz şocant. O vedetă a rămas fără bani şi a ajuns să doarmă, pe cartoane, într-un cimitir. "Sistemul mi-a luat pensia pentru care am cotizat"