Închide meniul

Duckadam nu a rezistat nici măcar o săptămână în politică! ”Invidia și răutatea unora m-au făcut să renunț”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2020, 13:46

Duckadam nu a rezistat nici măcar o săptămână în politică! ”Invidia și răutatea unora m-au făcut să renunț”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Acuzat dur, Duckadam renunță la politică! ”Invidia și răutatea unora m-au făcut să renunț”

Duckadam acceptase postul de consilier pe probleme de sport a Președintelui Senatului României, Robert Cazanciuc. Însă ”eroul de la Sevilla” nu mai vrea să ocupe acest post din cauza ”individiei și răutății unora”, motivul pentru care se va retrage din viața publică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Cata rautate si invidie! Pentru mine, era o onoare si mandrie sa fiu consilierul pe probleme de sport a Presedintelui…
Publicată de Helmut Duckadam pe Marţi, 23 iunie 2020

Duckadam, reacție după după ce a ieșit din politică și fotbal

”Câtă răutate și invidie!
Pentru mine, era o onoare și mândrie să fiu consilierul pe probleme de sport a Președintelui Senatului României. Că în acest moment, Președinte interimar este dl. Robert Cazanciuc, căruia doresc să-i mulțumesc și pe această cale pentru propunere, sau era altcineva, din oricare alt partid, pentru mine era totuna.

Știam că mandatul meu va fi doar de 5 luni, dar am crezut că, dacă voi veni cu proiecte bune pentru sportul românesc, poate și viitorul președinte al Senatului va apela în continuare la serviciile mele.

Din păcate, invidia și răutatea unora, m-au făcut să renunț la această funcție.
Voi rămâne în continuare consecvent principiilor mele și nu voi mai activa în fotbal sau politică. Viața merge înainte, să fim sănătoși!”
, a scris Duckadam pe Facebook.

Duckadam a primit o replică dură din partea lui Reghecampf

Helmut Duckadam l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf că îl ”turna” la Gigi Becali, atunci când FCSB nu avea rezultate bune. Antrenorul a reacționat dur și spune că el nu va ieșit vreodată la televizor să se plângă.

Reclamă

”Îl respect pe Helmuth. Nu înțeleg de ce mai discută despre Steaua dacă nu a fost dorit. Eu aș închide subiectul! Dar eu sunt Reghecampf și gândesc altfel. Nu am să ajung victimă în viața asta și nici nu îmi plâng de milă, la TV. Patronul Stelei, ca să înțelegeți și să închideți acest subiect, vorbea doar cu mine. Nu mergea să sune la Helmuth!

La Steaua, totul era discutat între mine și patron. Nu vreau să intru în polemici. Îmi aduc aminte că am câștigat la Astra cu 4-3. Dar nu contează… Nu mă intereseaza ce crede nimeni despre mine!”, a declarat Reghecampf, pentru ProSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Duckadam iese din politică și fotbal
  • Fostul portar, reacție dură pe Facebook
  • Reghecampf îl atacă pe Duckadam

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și