Închide meniul
Foto

„Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău!” Anamaria Prodan a spus tot despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2023, 9:07

Reclamă
„Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău!” Anamaria Prodan a spus tot despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a spus tot despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu

Anamaria Prodan a spus tot despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Impresara a dezvăluit cum a afectat-o separarea de cel cu care a fost alături timp de 16 ani. Aceasta susţine că s-a regăsit şi a reuşit să fie mai echilibrată, după despărţirea de „Reghe”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf şi-a refăcut viaţa, după divorţul cu scandal de Anamaria Prodan. Antrenorul aşteaptă un al doilea copil alături de Corina Caciuc.

Anamaria Prodan a spus tot despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a transmis un mesaj clar, despre separarea de Laurenţiu Reghecampf. Aceasta a dezvăluit că a reuşit să se regăsească, deoarece se pierduse în dorinţa de a pune în lumina reflectoarelor şi pe alţii.

De asemenea, impresara s-a declarat recunoscătoare pentru faptul că a depăşit perioada nefastă din viaţa ei.

„În ultima perioadă cred că m-am regăsit. Mă pierdusem pe mine în dorința disperată de a crește și de a pune în lumina reflectoarelor pe alții. Și, cumva, nici nu mai știam unde este Anamaria. Cu siguranță, Dumnezeu când vede că situația devine mult prea neagră, iar tu ești un om bun, face el ceva… Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău, iar vălul ăla de pe ochi s-a ridicat”, a declarat Anamaria Prodan, conform libertateapentrufemei.ro.

Reclamă

Întrebată dacă divorţul de Laurenţiu Reghecampf i-a afectat şi relaţia cu cei trei copii ai ei, Anamaria Prodan a răspuns categoric. Aceasta a dezvăluit că atât cele două fete, cât şi Bebeto, au fost alături de ea.

„Nu, nici vorbă. Copiii au fost lângă mine secundă de secundă și am discutat secundă de secundă fiecare lucru bun sau rău în viața noastră”, a mai spus Anamaria Prodan, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Ce s-a ales de rochia cu chipul lui Laurenţiu Reghecampf, purtată de Anamaria Prodan în urmă cu nouă ani

S-a aflat ce s-a ales de rochia cu chipul lui Laurenţiu Reghecampf, purtată de Anamaria Prodan în urmă cu nouă ani. Impresara a dezvăluit că încă o are în garderoba sa, în ciuda despărţirii de antrenorul român.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a avut o apariţie de senzaţie la Gala Fotbalului, în 2009. Atunci, la braţul lui Laurenţiu Reghecampf, impresara a purtat o rochie roşie lungă, care avea chipul soţului ei pictat pe ea.

Anamaria Prodan a declarat că încă păstrează rochia cu chipul lui „Reghe”. Aceasta a declarat că în ciuda divorţului de antrenor, mai păstrează unele obiecte din perioada în care erau împreună. Printre aceste obiecte se numără şi rochia purtată în urmă cu nouă ani, dar şi un tablou cu Laurenţiu Reghecampf.

„Da. O am încă rochia! Eu păstrez undeva, ca pe toate momentele importante din viața mea. Chiar dacă mai șterg din ele, cele importante rămân. Rochia a fost făcută pentru Reghecampf ca răsplată a familiei pentru rezultatele bune pe care le avea la acel moment. Și rochia, și tabloul, toate sunt păstrate pentru băiatul meu. Când el va crește va decide ce face cu ele”, a declarat Anamaria Prodan, conform click.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și