Închide meniul

După ce a fost jignită de români, Larisa Iordache e atacată din interiorul poliției: ”Șeful Secției 22 este foarte supărat!” Reacția gimnastei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2020, 11:37

După ce a fost jignită de români, Larisa Iordache e atacată din interiorul poliției: ”Șeful Secției 22 este foarte supărat!” Reacția gimnastei

AntenaSport

Larisa Iordache nu mai iese pe stradă

Mai exact, marea noastră campioană este acuzată că doar ”s-a lăudat” cu uniforma de poliție și că a intrat în concediu medical. Acuzațiile sunt făcute de oameni din poliție. Larisa Iordache a fost jignită și de români pe rețelele de socializare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce s-a lăudat că ajută Poliția, Larisa Iordache a spus că intră în medical și că nu mai poate ieși la acțiuni. Șeful Secției 22 este foarte supărat”, au dezvăluit surse din cadrul IGPR pentru Click.

Larisa Iordache: ”Am niște probleme, dar nu am intrat în medical”

Larisa Iordache a admis că are niște probleme de sănătate, însă infirmă faptul că a intrat în concediu medical.

Momentan, nu am intrat în concediu medical, voi vedea dacă am să o fac. Am niște probleme la tendonul ahilean de la piciorul stâng. Nu am fugit de responsabilitate, îmi văd de sănătate. Nu era treaba mea să stau în stradă”, a declarat Larisa Iordache, pentru sursa citată.

Nu mi se pare normal să patrulez, pentru că toată viaţa am făcut gimnastică, toată viaţa am fost la sala de antrenament, chiar şi în luna asta în care nu am putut să merg la sală să-mi desfăşor activitatea normal a trebuit să le fac în casă. Am stat cât am putut de mult în casă şi să nu iau contact cu alte persoane. Şi când mergeam la cumpărături aveam grijă de mine. Şi acum să ajung în uniforma de poliţie şi să interacţionez cu oamenii este destul de dificil.  Este normal să accept situaţia pentru că am fost chemată, nu am nimic de obiectat, este normal să răspund pozitiv. Eu sper să mă întorc la gimnastică cât de curând”, a continuat Larisa Iordache. 

Reclamă

Larisa Iordache:”Am schimbat costumul de gimnastică în uniforma de Poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal”

Pe 9 aprilie, Larisa Iordache, multiplă campioană europeană, a îmbrăcat costumul de polițistă pentru a ajuta autoritățile, aflate în lipsă de personal.

Iordache este legitimată la CS Dinamo, club care se află în subordinea MAI. Astfel, ea a fost nevoită să iasă pe stradă, pentru a da o mână de ajutor.

Am schimbat costumul de gimnastică în uniforma de Poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal. Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stăm în casă.

Reclamă 4 / 0/3

Toți oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă sunt în pericol. Pentru a opri acest virus, trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru. Așa că eu vă rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastră”, a scris Larisa Iordache, pe contul personal de Instagram.

Larisa Iordache, ajunsă la 23 de ani, a câștigat de-a lungul carierei 12 medalii europene (5 de aur), patru mondiale și una olimpică (bronz).

Românca a fost decorată, în 2017, de președintele Klaus Iohannis, cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și