Închide meniul

E bunică, are 63 de ani, însă arată ca o adolescentă. Femeia care are abdomen plat și este de o frumusețe răpitoare face senzație pe rețelele de socializare

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2021, 8:26 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

E bunică, are 63 de ani, însă arată ca o adolescentă. Femeia care are abdomen plat și este de o frumusețe răpitoare face senzație pe rețelele de socializare

Instgram Lesley Maxwell

Femeia de 63 de ani care uimește lumea

  • Lesley Maxwell are 63 de ani
  • Femeia a participat la concursuri de fitness

Tia Christofi, în vârstă de 19 ani, și-a convins bunica să vină la sala de fitness. Nimeni nu se aștepta, însă, ca femeia să facă o adevărată pasiune pentru sală. Mai mult, Lesley a participat și la concursuri de fitness, reușind să câștige și câteva dintre ele. Lesley Maxwell face senzație pe rețelele de socializare, acolo unde pozele postate strâng mii de aprecieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lesley Maxwell nu este singura femeie care a trecut de prima tinerețe, dar arată ca o adolescentă.

Vera Wang nu își arată vârsta

Celebra Vera Wang şi-a făcut debutul ca model, la 71 de ani. Ea a reprezentat chiar propria colecţie şi i-a lăsat pe fani cu gura căscată.

Reclamă

"Eşti pururea tănără", "eşti minunată", "prea mişto" sunt doar trei din comentariile lăsate de internauţi pe contul oficial de Instagram al vedetei. "Cum să ai 71 de ani şi să arăţi aşa. OMG", a mai spus un fan.

Secretul dezvăluit de Vera Wang. La 71 de ani, arată ca o adolescentă

Pentru a arăta ca o adolescentă, la 71 de ani, fosta patinatoare ţine cont de nişte principii de viaţă, atunci când vorbim despre sport şi mâncare.

Reclamă

Wang, care are acum o avere de 630 de milioane de dolari, merge foarte mult cu bicicleta, în cartierul unde locuieşte şi face exerciţii cu greutăţi mici, de două-trei kilograme, anunţă Bazaar US.

Când vine vorba de mâncare, Vera ne-a dat asigurări că nu sare nicio masă. Dimineaţa nu lipsesc cerealele, iar la prânz se axează pe mâncare chinezească. Seara, "o baie foarte fierbinte mă face să uit de toate", recunoaşte Vera.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Apariţie fabuloasă Vera Wang gala Premiilor Oscar 2024
Diverse • 11 mart., 11:11
FOTO
Apariţie fabuloasă a femeii de 74 de ani care arată ca o adolescentă la gala Premiilor Oscar 2024: „Perfecţiune!”
Ce a mâncat în fiecare zi din ultimii 30 de ani femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă
Diverse • 16 feb., 12:37
FOTO
Ce a mâncat în fiecare zi din ultimii 30 de ani femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă. Dieta incredibilă
Milionara de 74 de ani a uimit din nou:
Diverse • 20 ian., 9:04
FOTO
Milionara de 74 de ani a uimit din nou: „Acum arăţi de 16 ani! La naiba! Credeam că eu sunt tânără”
Milionara care arată ca o adolescentă la 74 de ani şi-a dezvăluit secretul
Diverse • 31 oct., 12:50
FOTO
Milionara care arată ca o adolescentă la 74 de ani şi-a dezvăluit secretul. „Dietă” uluitoare, la care nimeni nu s-ar fi gândit!
Femeia de 66 de ani care a impresionat pe toată lumea cu trupul ei perfect
Diverse • 4 oct., 15:44
FOTO
Femeia de 66 de ani care a impresionat pe toată lumea cu trupul ei perfect: „Arăţi incredibil”