Închide meniul
Foto

„E fără sfârşit”! Vestea pe care le-a dat-o urmăritorilor vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Anamaria Prodan a reacţionat

Publicat: 18 noiembrie 2023, 14:29

Reclamă
„E fără sfârşit”! Vestea pe care le-a dat-o urmăritorilor vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Anamaria Prodan a reacţionat

"E fără sfârşit"! Vestea pe care le-a dat-o urmăritorilor vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ

Dana Roba, alături de fostul ei soţ, care a atacat-o cu ciocanul, Daniel Balaciu / colaj Instagram

Dana Roba, vedeta mutilată de fostul soţ Daniel Balaciu, le-a dat o veste urmăritorilor care cu siguranţă îi va bucura pe aceştia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi Anamaria Prodan a reacţionat, dând like postării Danei Roba. De altfel, Anamaria Prodan a vizitat-o, nu cu mult timp în urmă, la salon pe Dana Roba.

„E fără sfârşit”! Vestea pe care le-a dat-o urmăritorilor vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ!

Adevărata poveste de dragoste e fără sfârşit„, a scris Dana Roba pe contul ei de Instagram, publicând o fotografie în care apare alături de actualul iubit, Beni, şi de cele două fete pe care ea le are din mariajul cu Daniel Balaciu.

Dana Roba le-a arătat, astfel, fanilor că fetele sale din mariajul cu Daniel Balaciu se înţeleg perfect cu actualul iubit al mamei lor. Dana Roba urmează să se căsătorească cu Beni.

Imaginea postată de Dana Roba pe Instagram
Imaginea postată de Dana Roba pe Instagram

Vedeta mutilată de fostul soţ cu ciocanul se mărită! Ce i-a putut spune viitorul soţ atunci când nu se putea privi în oglindă!

Dana Roba, vedeta mutilată de fostul soţ cu ciocanul, se mărită! Ea a făcut mărturisiri despre cel care urmează să îi devină soţ.

Reclamă

Din fericire, Dana Roba a reuşit să treacă peste momentele de coşmar, în care a fost atacată de cu ciocanul. Cel cu care se va căsători în curând, Beni, a fost alături de ea după acel incident şocant.

„Atunci când eu am venit de la spital și eram cheală, cu mâinile în ghips de la coate în jos, mi-a fost foarte greu să mă privesc în oglindă spartă în cap. Horror! Beni a fost lângă mine și îmi spunea în fiecare zi că sunt frumoasă.

Asta pe mine m-a ajutat foarte mult. Îmi spunea că sunt pentru el ca și cum eram la 17 ani, cu părul lung. Foarte mult m-a ajutat pe mine treaba asta, iar oamenii care sunt din familia mea și nu înțeleg prin ce am trecut eu și nu vor să îl accepte pe Beni pe mine nu mă interesează. Sunt persoane din familia mea care nu vor să îl accepte pe Beni, dar pe mine nu mă interesează.

Reclamă 4 / 0/3

Eu știu prin ce am trecut și cine a fost alături de mine. Fetele mele îl iubesc pe el foarte mult, consider că e o lucrare făcută de Dumnezeu”, a declarat Dana Roba, citată de wowbiz.ro.

Dana Roba, mutilată de un fost arbitru şi investitor în fotbal!

Dana Roba s-a întâlnit faţă în faţă cu soţul său la Parchetul Timişoara, cel care a mutilat-o şi a băgat-o în spital.

Dana Roba şi Daniel Balaciu au fost în centrul unui scandal uriaş, după ce bărbatul a lovit-o cu ciocanul şi a băgat-o în spital. Mai mult, Dana Roba l-a acuzat pe soţul său că i-a furat şi o sumă mare de bani.

Daniel Balaciu este un fost arbitru, iar din 2021 era jucător, antrenor şi investitor la echipa din Şemlacu Mare. Mai mult, în urmă cu câteva luni, Balaciu a primit şi o diplomă de excelenţă pentru implicarea sa în sport.

Dana Roba şi Daniel Balaciu s-au întâlnit la Parchetul Timişoara, iar femeia a dezvăluit care sunt cele două întrebări pe care i le-a pus.

Dana Roba a stat faţă în faţă cu soţul său, cel care a mutilat-o cu un ciocan

Am avut un sentiment, nu știu, de plâns. Am fost emoționată până la lacrimi, nu îmi venea să cred că el a ajuns să facă așa ceva.

I-am arătat cicatricea, l-am întrebat de ce mi-a făcut asta… Nu a zis nimic. Procurorul m-a lăsat să îi pun două întrebări. Prima a fost de ce a vrut să mă omoare.

Reclamă

Răspunsul a fost ‘Nu am vrut să te omor’. A doua întrebare a fost ‘De ce nu ai chemat ambulanța când m-ai lăsat într-o baltă de sânge?’. Și a răspuns că nu a știut că am nevoie de îngrijiri medicale, că nu a văzut cât de tare m-a lovit la cap.

Procurorul l-a întrebat atunci ce relevanță avea cât de tare m-a lovit, din moment ce ea avea nevoie de îngrijiri medicale.

A mai spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța. Asta deși eu îi ziceam că va face 25 de ani de pușcărie dacă mor, că mai bine face doar 15”, a spus Daniela Roba pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și