Închide meniul
Foto

„E gratis!” Tânăra care i-ar fi fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie incredibilă. Bărbaţii au luat-o cu asalt

Reclamă

Publicat: 18 ianuarie 2023, 16:46

„E gratis!” Tânăra care i-ar fi fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie incredibilă. Bărbaţii au luat-o cu asalt

Laurenţiu Reghecampf ar fi avut o relaţie cu Florentina Raiciu

Instagram Florentina Raiciu

Tânăra care i-ar fi fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie incredibilă. Florentina Raiciu, nume ce a fost pronunţat şi de Anamaria Prodan în momentul în care a vorbit despre relaţiile extraconjugale ale lui Laurenţiu Reghecampf, a avut o apariţie care i-a făcut pe fani să o asalteze cu îndemnuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentina Raiciu a postat pe reţelele de socializare mai multe imagini în care apare cu o faţă serioasă. Mai mulţi fani au sfătuit-o să zâmbească mai mult, pentru a-şi pune în evidenţă calităţile.

Tânăra care i-ar fi fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie incredibilă

„Zâmbeşte! E gratis!„, i-a transmis un fan fostului model Playboy. Chiar şi aşa, frumoasa Florentina a primit şi complimente. „Eşti minunată!” sau „Un chip angelic„, i-au transmis şi alţi fani. Cele mai multe comentarii au venit, aşa cum era de aşteptat, din partea bărbaţilor.

Anamaria Prodan, avertizată de Gigi Becali în privinţa Florentinei Raiciu

Despre Raiciu ar fi existat zvonuri că Laurenţiu Reghecampf îi făcea cadouri scumpe şi chiar că ar fi ajutat-o cu bani pentru ca aceasta să îşi deschidă un salon de înfrumuseţare în centrul Bucureştiului. Antrenorul care s-a mutat în Azerbaidjan, după ce a semnat cu Neftchi Baku, o are acum alături pe Corina Caciuc. Iubita lui a născut un băieţel.

Anamaria Prodan s-a plâns că sunt cel puțin opt ani de când Reghecampf are amante. Totul ar fi început în perioada în care acesta antrena în Emirate. Pe una dintre femei ar fi cazat-o chiar în apropierea casei pe care o avea în Dubai.

Reclamă

Chiar dacă presupusa relaţie cu Laurenţiu Reghecampf nu a fost confirmată, Anamaria Prodan a vorbit despre fosta asistentă TV. Florentina Raiciu și Laurențiu Reghecampf s-ar fi cunoscut în Dubai. Gigi Becali este cel care a avertizat-o pe Anamaria Prodan despre ceea ce s-ar fi întâmplat cu soțul ei.

Nu m-aș fi dus în viața mea să îi bat amantele lui Reghecampf. Asta, ultima, era la botul calului, în Dubai, stătea unde aveam și eu casă, acolo o cantonase. Mi-a zis Gigi Becali (n.r. dacă e sigură că Reghecampf a înșelat-o cu Florentina Raiciu). A zis pe post. Gigi este super relaxat, nu vorbește neacoperit niciodată.

Eu am găsit numărul Florentinei, vorbea cu ea, mi se pare. Gigi a zis că de opt ani a luat banii familiei, a făcut afaceri, a deschis domnișoarei salon în Dorobanți. Eu nici nu am văzut-o în realitate vreodată și poate să îți confirme domnișoara. Am înțeles că îi era frică de mine… eu nu bat domnișoare„, a spus Anamaria Prodan în cadrul podcastului cu Natanticu și Codin Maticiuc.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și