Închide meniul
Foto

E oficial! Fiul lui Laurențiu Reghecampf, prima imagine alături de iubita sa! Tânără e de o frumusețe uimitoare

Publicat: 6 august 2021, 19:14

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf nu se mai fereşte. Luca Reghecampf este într-o relaţie cu fosta gimnastă Asiana Peng.

Reclamă
Fiul lui Laurențiu Reghecampf, prima imagine alături de iubita sa

Luca Reghecampf şi Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

Cei doi îndrăgostiţi au plecat în vacanţă la munte. Tânăra de 21 de ani, născută din mamă româncă şi tată chinez, a postat în premieră o imagine alături de iubitul ei pe contul de Instagram.

Reclamă

Fiul lui Laurențiu Reghecampf, prima imagine alături de iubita sa

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Asiana (@asianapeng)

Asiana are peste 54.000 de urmăritori pe reţelele sociale. Aceştia au fost încântaţi de fotografie şi au reacţionat imediat. „Ce frumoşi sunteţi”, „Eşti foarte frumoasă”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-au primit încă din prima oră. Sportiva le-a arătat fanilor şi ce vedere spectaculoasă are la camera hotelului.

Asiana Peng, în vacanţă cu Luca Reghecampf
Asiana Peng, în vacanţă cu Luca Reghecampf

Asiana Peng a făcut parte din lotul olimpic al României şi are 50 de medalii în palmares. Este de o frumuseţe uimitoare şi pare a se simţi excelent alături de puştiul antrenorului de la Universitatea Craiova.

Relaţia dintre Asiana şi Luca a fost confirmată, zilele trecute, de mama fetei. Un scandal cu antrenorii Octavian Belu şi Mariana Bitang au împiedicat-o pe Asiana Peng să ajungă la Jocurile Olimpice de acum 5 ani.

Da, Asiana este împreună cu Luca și este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”, a spus mama gimnastei, Silvana Peng, pentru Fanatik.

Luca Reghecampf, fiul cel mare al soţului Anamariei Prodan din prima căsnicie

Luca Reghecampf este fiul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf, din căsnicia cu Maria Pfeiffer. Tânărul locuieşte în Germania cu mama sa, Mariana Pfeiffer, însă îşi vizitează des şi tatăl în România. De altfel, Luca Reghecampf are o relaţie foarte bună cu mama sa vitregă, Anamaria Prodan, dar şi cu fiicele acesteia.

Reclamă
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea