Închide meniul
Foto

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf trăieşte o poveste de dragoste cu o vedetă din România. Cât de frumoasă este fata care le eclipsează şi pe fiicele Anamariei Prodan

Antena Sport Publicat: 2 august 2021, 14:50 / Actualizat: 2 august 2021, 16:21

Reclamă
Fiul lui Laurenţiu Reghecampf trăieşte o poveste de dragoste cu o vedetă din România. Cât de frumoasă este fata care le eclipsează şi pe fiicele Anamariei Prodan

Luca Reghecampf. relaţie de dragoste cu Asiana Peng

Facebook Mariana Pfeiffer

Laurenţiu Reghecampf trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere personal. Antrenorul Universităţii Craiova se află în pragul divorţului de Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu la fel de zbuciumată este viaţa lui Luca, fiul lui Laurenţiu Reghecampf din prima căsătorie. Acesta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Asiana Peng, cea mai exotică gimnastă din istoria României.
Luca şi Asiana Peng locuiesc în ţări diferite, însă relaţia pare a funcţiona şi la distanţă. Luca Reghecampf stă mai multîn Germania, alături de mama sa.

Luca Reghecampf, relaţie cu Asiana Peng

De cealaltă parte, Asiana Peng s-a stabilit în România. Relaţia celor doi a fost confirmată de mama fetei. Un scandal cu antrenorii Octavian Belu şi Mariana Bitang au împiedicat-o pe Asiana Peng să ajungă la Jocurile Olimpice de acum 5 ani.

Da, Asiana este împreună cu Luca și este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”, a spus mama gimnastei, Silvana Peng, pentru Fanatik.

Luca Reghecampf, fiul cel mare al soţului Anamariei Prodan din prima căsnicie

Luca Reghecampf este fiul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf, din căsnicia cu Maria Pfeiffer. Tânărul locuieşte în Germania cu mama sa, Mariana Pfeiffer, însă îşi vizitează des şi tatăl în România. De altfel, Luca Reghecampf are o relaţie foarte bună cu mama sa vitregă, Anamaria Prodan, dar şi cu fiicele acesteia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și