Închide meniul

„E tragic ce se întâmplă!” Mărturiile copleşitoare ale unui român din mijlocul incendiilor din Grecia: „Nu ştiu cum se va stopa, e periculos în orice zonă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 august 2021, 11:38 / Actualizat: 8 august 2021, 14:56

„E tragic ce se întâmplă! Mărturiile copleşitoare ale unui român din mijlocul incendiilor din Grecia: „Nu ştiu cum se va stopa, e periculos în orice zonă

Cosmin Bărcăuan, mărturii din Grecia

Profimedia

Cosmin Bărcăuan e copleşit de problemele cu care se confruntă Grecia, ţară în care s-a stabilit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu ne-a ajuns că am ajuns în zona roșie a pandemiei cu covid acum o săptămână, au venit și necazurile astea mult mai mari pe poporul grec. Nu știu cum se va stopa și dacă se va putea stopa treaba asta, e tragic ce se întâmplă„, a spus Cosmin Bărcăuan.

Cosmin Bărcăuan: „E periculos în orice zonă”

România a trimis şi ea pompieri în Grecia. Misiunea lor este îngreunată şi de vântul care bate.

Văd ca bate şi un vânt tare și poate să accentueze arderea și extinderea focului, oricând se poate aprinde în altă parte și noi în jurul caselor dăm cu apa, e periculos în orice zonă„, a mai spus Bărcăuan, conform sport.ro.

Incendii violente continuă în Grecia sâmbătă, pentru a 11 zi consecutiv, după ce au provocat moartea a două persoane vineri şi au cauzat evacuări masive, scrie AFP. Cel puţin 1.450 de pompieri greci, ajutaţi de colegi din alte ţări, continuă lupta cu cinci focare majore în nordul Atenei, pe insula Evia, la 200 de kilometri est de capitală, şi trei incendii în Peloponez, la vest.

Reclamă

Pompierii greci, ajutaţi de colegi din România şi Ucraina, luptă duminică, pentru a 12-a zi consecutiv, contra violentelor incendii de pădure care au cuprins insula Evia, dar s-au domolit în nordul Atenei, informează AFP.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și