Închide meniul
Video

"E un miracol!" Reacţii emoţionante după ce Mihai Neşu a reuşit să mănânce singur: "A sfidat legile medicale"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2021, 17:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:54

Mihai Neşu a scris cu mâna lui mesajul prin care le cere fanilor să-i ajute Fundaţia! "Cred",  e şi mesajul pe care Neşu l-a urmat cu sfinţenie! Sunt imaginile postate la o zi după ce Mihai Neşu a reuşit să ia singur masa. Zece ani au trecut de la accidentul de pe terenul de fotbal în urma căruia Mihai Neşu a rămas paralizat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ce se întâmplă cu Mihai chiar e un miracol. Terapeutul lui mi-a spus spus că la nivelul bolii sale, 99% din pacienţi sunt ajutaţi respiratoriu şi stau la pat. Practic, a sfidat toate legile medicale", a spus Florin Lovin pentru Antena Sport. 

Colegii care au jucat semifinalele Cupei UEFA alături de Neşu sunt în culmea fericirii pentru miracolul începutului de an.

"A explodat grupul nostru de WhatsApp cu felicitări. Toţi ne-am dori să ajungem mai des la el. Din păcate, cu pandemia asta, multe s-au dat peste cap, însă nu şi ambiţia lui", a mai spus Lovin.   

Mihai Neșu mănâncă singur, la aproape 10 ani după accidentul teribil în urma căruia a rămas paralizat

Neșu s-a accidentat teribil în timpul unui antrenament în mai 2011. El evolua atunci pentru FC Utrecht și a intrat într-un duel cu coechipierul Alje Schut. Românul s-a ales cu o vertebră cervicală fracturată și a rămas paralizat.

Reclamă

La aproape 10 ani de la acel moment nefericit, Mihai Neșu a reușit să-și ia cina de unul singur. VEZI VIDEO AICI.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și