Închide meniul
Foto

Ea este amanta celebră care ar putea provoca divorțul anului. Soția înșelată, acuzații dure la adresa soțului ei: „O altă familie pe care ai distrus-o!”

Antena Sport Publicat: 17 octombrie 2021, 19:23

Ea este amanta celebră care ar putea provoca divorțul anului. Soția înșelată, acuzații dure la adresa soțului ei: „O altă familie pe care ai distrus-o!”

Eugenia Suarez ar fi amanta lui Mauro Icardi

Instagramn Eugenia Suarez

  • Wanda Nara și Mauro Icardi, în pragul divorțului
  • Cine ar fi amanta celebră

Ca și Laurențiu Reghecampf, Mauro Icardi și-ar fi înșelat soția, pe celebra Wanda Nara. Aceasta chiar a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mauro Icardi, atacantul lui PSG, urmează să divorţeze de soţia şi agentul acestuia, Wanda Nara. Bomba sexy a postat recent un mesaj clar prin care lasă de înțeles că a fost înșelată de fotbalistul lui PSG. Fostul celebru model nu a mai putut trece cu vederea peste un episod care a marcat-o profund. Mesajul postat de Wanda Nara pe Insta Story este unul destul de clar.

O altă familie pe care ai distrus-o pentru o femeie ușoară”, a scris argentinianca, mesaj care a fost preluat rapid de presa internațională.

Reclamă

Eugenia Suarez ar fi noua cucerire a lui Icardi

Eugenia Suarez ar fi femeia cu care Mauro Icardi o înșeală pe Wanda Nara, susține presa din Italia. Aceasta este un model și o actriță extrem de apreciată în țara natală.

Eugenia Suarez mai are trei copii din relațiile precedente.

Reclamă

Wanda Nara l-a părăsit pe Maxi Lopez

În trecut, Wanda Nara a fost acuzată că l-ar fi înșelat pe primul ei soț, Maxi Lopez, pentru a începe o relație cu Icardi, dar ea a dezmințit imediat. ”La acel moment, m-am despărțit de Maxi Lopez, după care m-am întors în Argentina. Nu a fost ușor să o iau de la capăt. După aceea l-am cunoscut pe Mauro”, a spus, la acea vreme, Nara.

Wanda Nara și Maxi Lopez au trei copii împreună. Valentino Gaston, Constantino și Benedicto. CU Mauro Icardi, Wanda are două fete: Francesca şi Isabella.

În familia Wandei Nara şi a lui Mauro Icardi sunt însă și altfel de probleme. Disensiunile dintre Ivana Icardi, sora jucătorului de la PSG, și Wanda au dus la o „separare totală” în familia argentinianului. Sora lui Mauro Icardi susține că nu și-a mai văzut fratele de trei ani, când a avut o ultimă discuție aprinsă Wanda Nara.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Milionarul obsedat de femei, dat de gol de soţie
Diverse • 16 ian., 20:43
FOTO
Milionarul obsedat de femei, dat de gol de soţie: „Le împărţea pe continente! 200 au trecut prin acel pat!”
Scandal imens după Fenerbahce - Galatasaray 0-0
Fotbal extern • 25 dec., 11:07
Scandal imens după Fenerbahce – Galatasaray 0-0. Arbitrajul, făcut praf după o decizie controversată. Mauro Icardi, lovit în meci
Mauro Icardi, pe lista lui Real Madrid! Agentul jucătorului a confirmat totul
La Liga • 26 nov., 10:11
Mauro Icardi, pe lista lui Real Madrid! Agentul jucătorului a confirmat totul: „Suntem în discuții!”
Mauro Icardi i-a depășit performanța lui Gică Hagi
Fotbal extern • 9 nov., 22:57
Mauro Icardi i-a depășit performanța lui Gică Hagi! Ce a reușit atacantul în tricoul lui Galatasaray
Mauro Icardi s-a făcut de râs în Turcia
Fotbal extern • 27 sept., 11:30
Mauro Icardi s-a făcut de râs în Turcia! Starul lui Galatasaray a vrut să îi imite pe Cruyff şi Messi, dar a ratat incredibil