Închide meniul
Foto

Ea este regina din familia lui Cristi Borcea! Femeia întoarce toate privirile şi pozează provocator: „Te iubesc!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 iulie 2023, 18:58

Reclamă
Ea este regina din familia lui Cristi Borcea! Femeia întoarce toate privirile şi pozează provocator: „Te iubesc!”

Antrenorul pe care Cristi Borcea l-ar numi la Dinamo, pentru a scăpa de grijile retrogradării

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / Captură AS.ro

Ea este regina din familia lui Cristi Borcea. Este vorba de superba iubită a lui Angelo Borcea, unul dintre băieţii omului de afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelo Borcea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără pe nume Denisa. Relaţia dintre ei este una solidă, astfel încât se poate spune că Denisa face deja parte din familia milionarului. Aceasta face senzaţie pe reţelele de socializare, alături de iubitul său. Dar şi când pozează singură, Denisa îi încântă pe fani. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU IUBITA LUI ANGELO BORCEA)

Ea este regina din familia lui Cristi Borcea

Fanii nu ezită să îi facă extrem de multe complimente. „Pur şi simplu eşti o regină„, „Prinţesă” – sunt doar câteva dintre complimentele primite din partea fanilor. Nici fiul lui Cristi Borcea nu ezită să îi facă declaraţii publice de dragoste. „Te iubesc„, i-a scris, la un moment dat, Angelo Borcea.

Fiul lui Cristi Borcea se iubește de mai mult timp cu Denisa, cea care studiază la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara. Aceștia și-au petrecut vacanța în Mykonos, pe insula miliardarilor.

Angelo Borcea a absolvit liceul în 2021, motiv pentru care a fost felicitat de mama lui. „Trebuie să îți alegi cu grijă idealurile și să țintești cât mai sus„, a fost mesajul transmis de Mihaela Borcea.

Reclamă

Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. A lăsat de înţeles, de mai multe ori, că nu vrea să se oprească aici.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Fiul „secret” al lui Cristi Borcea este un romantic incurabil

Fiul „secret” al lui Cristi Borcea, Angelo Borcea, este un romantic incurabil. Tânărul de 19 ani este îndrăgostit de Denisa, o studentă la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara. Aceasta l-a cucerit definitiv!

Reclamă 4 / 0/3

Angelo Borcea trăieşte într-un lux de nedescris şi a fost mereu înconjurat de femei frumoase. Este unul dintre moştenitorii averii uriaşe strânse de Cristi Borcea, fostul patron al lui Dinamo. Peste 80 de milioane de euro ar avea omul de afaceri, care are 9 copii.

Denisa a postat două imagini dintr-un bolid de zeci de mii de euro. Angelo Borcea i-a comentat imediat şi a folosit mai multe emoji care înfăţişează inimi. Iubita lui i-a răspuns în acelaşi mod.

Cei doi afişează des poze în care apar împreună, în destinaţii exotice. Angelo o „răsfaţă” pe Denisa atât în vacanţe, cât şi prin declaraţiile de dragoste pe care le face în public.

Angelo ar putea fi primul copil al lui Cristi Borcea care ajunge în faţa altarului. Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și