Închide meniul

Echipa Tarom, juraţi în cea de-a patra confruntare Chefi la cuţite, diseară, de la 20:30, pe Antena 1

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2020, 9:15 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Echipa Tarom, juraţi în cea de-a patra confruntare Chefi la cuţite, diseară, de la 20:30, pe Antena 1

Antena 1

Chefi la cuţite aduce spectacolul în această seară, de la 20:30, pe Antena 1

  • Chefi la cuţitee diseară, de la 20:30, pe Antena 1
  • Chef Bontea e lider în acest moment

Se vor face reproşuri, se vor lansa critici usturătoare, tensiunea va pune stăpânire pe mintea chefilor, iar accidentele nu vor lipsi din bucătărie. Gustul victoriei va transforma, la fel ca şi cel al înfrângerii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După trei luni de foc, chef Bontea, cu echipa sa, în dungi, conduce detaşat clasamentul, în vreme ce la capătul celălalt al balanţei, echipa lui chef Scărlătescu are nevoie de un impuls pozitiv. “Al patrulea battle astăzi! Am câştigat 3 din 3, dacă o ţinem tot aşa, cred că am putea bate un record!”, a declarat chef Bontea înainte de noua confruntare, însă nu s-a lăsat dus de val “Presiunea rezultatelor apasă însă pe umerii noştri!”. 

Pentru chef Scărlătescu, lucrurile nu stau la fel: “Vin după o zi dezastruoasă, în care nu am luat nicio farfurie, mi-a şi plecat un om, am moralul foarte jos!”. 

Reclamă

Tema celui de-al patrulea battle i-a pus în mare dificultate pe unii dintre concurenţi: “Astăzi o să fie apă şi aer. Din aer vin juraţii, echipa Tarom, iar preparatele trebuie să fie pe bază de scoici. Am început această aventură la Romaero, cu un sezon dedicat călătoriilor de care ne va fi dor în acest an!”, le-a mărturisit Gina celor trei echipe. Chef Dumitrescu i-a catalogat imediat: “Am un respect deosebit pentru Tarom, sunt sigur că avem de-a face cu nişte oameni tipicari, responsabili, dedicaţi pasiunii şi meseriei lor!”. 

Demoralizat complet înainte de începerea acestei zile, chef Scărlătescu s-a luminat brusc la aflarea probei: “Doamne, Dumnezeule, e ziua mea, Gina? Ce ar putea să fie complicat pentru mine, eu, stăpânul scoicilor?”, a glumit chef Cătălin. Dacă va reuşi juratul să îşi adjudece o bătălie câştigată, decid juraţii, oameni cu multe ore de zbor sau de veghe în aeroport sau în turnul de control. 

Reclamă

Cum se vor descurca concurenţii în fața unor noi provocări și ce bucătari vor ceda în fața presiunii unei competiții ce devine mai grea cu fiecare etapă, telespectatorii Antena 1 vor vedea disearã, de la 20:30, într-o nouă ediție Chefi la cuțite. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marea premieră a noului sezon Chefi la cuțite, în această seară, la Antena 1
Media • 18 mart., 11:08
Marea premieră a noului sezon Chefi la cuțite, în această seară, la Antena 1. Jurații se înfruntă pentru prima amuletă
Noul sezon Chefi la cuțite vine cu reguli noi pentru jurați
Media • 11 mart., 11:38
Noul sezon Chefi la cuțite vine cu reguli noi pentru jurați! Ce se întâmplă în sezonul 13, la confruntările pe echipe
Noutățile lunii martie în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 1 mart., 15:35
Noutățile lunii martie în AntenaPLAY
Alex Mihoc, gata să gătească la nunta idolului Ianis Hagi
Extra • 23 oct., 22:44
Alex Mihoc, gata să gătească la nunta lui Ianis Hagi. Semifinalistul Chefi la cuţite i-a încântat deja pe Messi şi Mbappe
Record de audiență pentru Finala Chefi la cuțite
Media • 19 oct., 12:37
Record de audiență pentru Finala Chefi la cuțite. Janni Alexandridis este câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuţite