Închide meniul

El Chapo, acuzat că a făcut ”trădarea supremă” în lumea traficanților de droguri!

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 15 iunie 2020, 16:46

El Chapo, acuzat că a făcut ”trădarea supremă” în lumea traficanților de droguri!

Hepta

El Chapo în arest

Deși este închis pe viață în SUA, El Chapo continuă să facă valuri în presa internațională. Traficantul mexican de droguri are o avere de miliarde și o putere foarte mare pe piața traficului de droguri, iar acest lucru i-a adus mulți inamici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnalista mexicană Anabel Hernandez a făcut publice niște informații incredibile despre El Chapo. Aceasta spune că acesta, alături de asociatul său, El Mayo Zambada, au cooperat cu DEA și FBI, cele două agenții americane ce luptă împotriva traficului de droguri. 

Interviul a fost publicat dat pentru La Octava, iar jurnalista a spus că informațiile ajungeau la americani prin fiul lui Zambada, Vicente Zambada Niebla. Acesta obținea în schimb informații despre dușamanii cartelului Sinaloa.

Jurnalista spune că a avut chiar documente ce arătau că cei de la DEA și FBI colaborau atât cu cartelul Sinaloa, cât și cu inamicii lor, pentru a avea o imagine cât mai bună asupra pieței traficului de droguri.

Ironia face ca El Chapo să fi omorât zeci, poate sute de persoane pe care le considera trădătoare. Orice indiciu că ai colabora cu autoritățile și erai ca și mort dacă făceai parte din cartelul lui El Chapo. În schimb, chiar liderii organizației criminale colaborau cu FBI și DEA.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și