Închide meniul

El Chapo ar putea fi mutat din închisoarea de maximă securitate din SUA!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2020, 13:28

El Chapo ar putea fi mutat din închisoarea de maximă securitate din SUA!

Facebook

El Chapo în arest

El Chapo, pe numele său adevărat Joaquin Guzman, petrece 23 de ore pe zi în izolare, având la dispoziție doar o oră pentru activități fizice. Acesta a primit o pedeapsă așa de dură după ce a fost găsit vinovat de peste 16 capete de acuzare, printre care trafic de droguri de mare risc, crime, constituire de grup infracțioal, etc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mexicanul poate fi mutat însă din SUA, după ce mama acestuia, în vârstă de 92 de ani, a depus mai multe cereri și a luat legătura cu avocați pentru ca fiul ei să fie mutat în închisoare în Mexic. Aceasta susține că El Chapo a fost deportat ilegal, intentând deja un proces în Mexic în acest sens.

În replică președintele Mexicului, Andrés Manuel López Obrador, a declarat că va încerca să o ajute pe mama lui El Chapo, însă a revenit a doua zi asupra declarației și a spus că o va ajuta să îi fie permis să își vadă fiul pentru ultima dată înainte să moară, nu pentru repatrierea traficantului. ”Aș face asta pentru orice mamă din lume, indiferent cine este fiul ei”, a spus președintele Mexicului pentru presa locală.

Anul trecut, mamei lui El Chapo i-a fost refuzată viza umanitară de a intra în SUA pentru a-și vedea fiul.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și