Închide meniul
Foto

El e bărbatul care i-a luat locul lui Laurențiu Reghecampf lângă Anamaria Prodan. Ce s-a întâmplat după ce s-a terminat relația dintre Reghe și vedetă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2021, 14:22

El e bărbatul care i-a luat locul lui Laurențiu Reghecampf lângă Anamaria Prodan. Ce s-a întâmplat după ce s-a terminat relația dintre Reghe și vedetă

Anamaria Prodan și-a găsit fericirea la Dubai. Ce i-a transmis lui Laurențiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

În acel moment, cei doi nu au făcut pasul decisiv spre căsătorie și au luat-o pe drumuri separate. Laurențiu Reghecampf s-a căsătorit cu Mariana Pfeiffer, în timp ce Anamaria Prodan l-a întâlnit pe Tibi Dumitrescu, cel cu care s-a și căsătorit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El e bărbatul care i-a luat locul lui Laurențiu Reghecampf lângă Anamaria Prodan

„Noi ne ştim de mici, am mai fost o tură împreună. Pe vremea aia îmi doream altceva, de când sunt mică am ştiut exact ce am de făcut într-o lume haotică. Dacă mă priveşti din afară, ai impresia că epatez, dar cine mă cunoaşte ştie că am o viaţă planificată”, a spus, în trecut, Anamaria Prodan la telekomsport.ro, despre relația pe care a avut-o în tinerețe cu Reghe.

Laurențiu Reghecampf are un băiat cu Mariana Pfeiffer, în timp ce Anamaria Prodan are două fete superbe din mariajul cu Tibi Dumitrescu. Ca și în acest moment, Anamaria Prodan a fost dintotdeauna atentă la partenerul pe care îl alege. Iar Tibi Dumitrescu pare că a fost primul bărbat pe care l-a iubit cu adevărat, după relația din tinerețe cu Laurențiu Reghecampf. Se poate că Tibi Dumitrescu este primul bărbat care i-a luat locul cu adevărat lui Laurențiu Reghecampf în viața Anamariei Prodan.

„Aici este vorba de educaţie. Şi eu cu primul meu soţ am rămas în relaţii extraordinare. Este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei.Eu mulţumesc tuturor oamenilor care vin în viaţa mea şi dacă pleacă, pleacă pentru că aşa vrea Dumnezeu şi numai El ştie cum este mai bine‘, a dezvăluit Anamaria Prodan.

”Focul iubirii” dintre cei doi nu s-a stins, chiar dacă fiecare avea familia sa. Iar cei doi și-au unit destinele în 2008. Mariajul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se pare că se va termina, după ce bărbatul a anunțat că divorțează.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf nu a depus actele de divorț!

Anamaria Prodan iese la rampă şi face o nouă serie de dezvăluiri incredibile în scandalul divorţului de antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Vedeta spune că vorbeşte în fiecare zi cu soţul ei şi că acesta nu ar fi depus nici acum actele de divorţ.

Ies la iveală noi amănunte incendiare din scandalului divorţului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Agentul FIFA dezvăluie că antrenorul nu a depus încă actele de divorţ, deşi Reghe anunţase acest lucru acum mai bine de o lună.

Cei doi s-au despărţit după 15 ani după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat că are o nouă iubită. S-ar fi mutat deja alături de ea şi urmează să devină tată. Corina Caciuc este însărcinată şi ar urma să îi dăruiască antrenorului un copil la finalul lunii mai a anului viitor. „Nu știu de divorț nimic. Nu a depus niciun dosar, nu am vorbit de notar. Dar voi ați văzut că și-a asumat ceva, pe cineva?”, a declarat Anamaria Prodan, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, vedeta spune că relația cu antrenorul s-a mai îmbunătățit în ultima perioadă, asta după ce foarte mult timp nu au mai comunicat. „Noi vorbim, acum, vorbim despre problemele copilului, niciodată de așa ceva. Eu nu am primit niciun act de divorț, nimic. Nici el nu îmi spune de așa ceva, noi vorbim doar de copii, de nevoile lui, ce trebuie să facem. Vorbim în fiecare zi, aproape, dar de copii…”, a mai spus Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și