Închide meniul
Foto

El este bărbatul care l-a înlocuit pe Laurenţiu Reghecampf! Cum a fost surprins, în timp ce sărbătorea într-un resort de lux

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 august 2022, 19:17

El este bărbatul care l-a înlocuit pe Laurenţiu Reghecampf! Cum a fost surprins, în timp ce sărbătorea într-un resort de lux

Cine e bărbatul care l-a înlocuit pe Laurenţiu Reghecampf, după divorţ

Laurenţiu Reghecampf divorţează şi de Anamaria Prodan/ Hepta

Laurenţiu Reghecampf este pe punctul de a divorţa pentru a doua oară. Antrenorul lui Neftchi Baku şi-a găsit fericirea în braţele amantei Corina Caciuc şi încearcă să pună capăt căsniciei cu Anamaria Prodan. Reghe a mai trecut printr-un episod similar şi în 2007, când s-a despărţit de Mariana Pfeiffer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima soţie a fostului tehnician al Universităţii Craiova s-a stabilit în Germania şi s-a recăsătorit cu Mathyas. Bărbatul care l-a înlocuit pe Laurenţiu Reghecampf este un prosper om de afaceri. Şi Mariana se descurcă excelent şi are un salon de masaj şi terapie.

El e bărbatul care l-a înlocuit pe Laurenţiu Reghecampf, după divorţ

Mariana Pfeiffer îşi sărbătoreşte astăzi, într-un resort de lux, ziua de naştere. Îl are alături şi pe soţul ei, cu care a făcut o imagine din destinaţia de vis. Hofschank Pirchhof, staţiunea din nordul Italiei, a fost locul ales de ei.

Mariana Pfeiffer, alături de actualul soţ

Mariana a primit un mesaj special de la fiul pe care îl are cu Laurenţiu Reghecampf. „La mulţi ani, mama”, a scris Luca Reghecampf pe contul său de Instagram. Postarea a fost distribuită pe Insta Story de Mariana Pfeiffer.

Mesajul lui Luca Reghecampf pentru Mariana Pfeiffer

Mariana Pfeiffer, prima soţie a lui Reghecampf, i-a devenit amantă bărbatului

Laurenţiu Reghecampf s-a căsătorit cu Anamaria Prodan după ce a decis să se despartă de prima soţie. Culmea, deşi s-a casătorit cu Anamaria Prodan, Reghecampf a continuat să se întâlnească cu ea.

Reclamă

Chiar Mariana Pfeiffer a dezvăluit acest lucru, într-un interviu acordat cu câţiva ani în urmă.

Mă culcam cu Laurenţiu, deşi nu eram divorţaţi, iar el era cu Ana. Eram soţia lui, dar mă simţeam ca o amantă! Ce-a făcut ea am făcut şi eu! Laurenţiu mă mângâia pe picior, îi plăcea asta… Apoi am făcut dragoste la subsol, în timp ce el era cu Ana, în Germania.

Am făcut dragoste cu el şi la Târgovişte, el fiind căsătorit atunci cu Anamaria, iar eu fiind divorţată. Veneam de la aeroport și am mers la Târgovişte, în timp ce Ana rămăsese în America”, spunea Mariana Pfeiffer, conform spynews.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a recunoscut că l-a divorţat pe Reghecampf de Mariana Pfeiffer

În trecut, Anamaria Prodan a recunoscut că ea l-a despărţit pe Laurenţiu Reghecmapf de fosta sa soţie.

Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Ne-am zis: ‘ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!’”

Niciodată nu voi divorţa şi nici el de mine. Noi suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe Pământ. Îmi aduce flori zilnic„, spunea Anamaria Prodan acum câteva luni.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și