Închide meniul

El este milionarul care primeşte o pensie fabuloasă de la statul român: „Mi-am asigurat bătrâneţea!”. Ce a putut face

Reclamă

Publicat: 29 octombrie 2023, 17:21

El este milionarul care primeşte o pensie fabuloasă de la statul român: „Mi-am asigurat bătrâneţea!. Ce a putut face

El este milionarul român care primeşte o pensie fabuloasă de la statul român

Dumitru Dragomir, pe şantier / AntenaSport

Dumitru Dragomir este milionarul care primeşte o pensie fabuloasă de la statul român. În vârstă de 77 de ani, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a dat lovitura. A anunţat ce sumă primeşte, lună de lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mitică” Dragomir a fost aproape 20 de ani şeful LPF. A mai fost preşedinte de club şi parlamentar. În prezent are un succes uriaş în afaceri şi adună avere din imobiliare.

Dumitru Dragomir, milionarul român care primeşte o pensie fabuloasă de la statul român

„Oracolul din Bălceşti” a dezvăluit care a fost tactica prin care a ajuns să primească o pensie de aproape 20.000 de lei. În perioada în care era la conducerea Ligii, Dumitru Dragomir primea un salariu lunar de 15.000 de euro (n.r. 74.500 de lei). A cotizat astfel o sumă importantă şi la stat.

Aşteaptă să vadă ce se întâmplă şi cu pensia specială pe care o primea de la Parlament şi care se ridica la aproximativ 7.200 de lei.

Bani de-o parte nu am, pentru că mi-am asigurat bătrânețea prin pensie. Eu am plătit 6000 de dolari în fiecare lună la stat pentru pensie. Am aproape 4000 de euro. Cam 20.000 de lei. Asta adăugată la pensia de la parlament care e tăiată deocamdată, dar începe să curgă, așa am înțeles.

Reclamă

Mi-am asigurat pensia și nu mai am nevoie de niciun ban. Îți mai dau ceva în premieră. Eu am trei societăți făcute în 1989. Cum am ieșit de la arest, pentru că pe mine m-au ținut 7 luni acolo. M-am judecat și m-au achitat, pentru că eu nu aveam nicio vină. După ce am ieșit, am făcut trei firme. Toate de succes. Aia cu presa, construcțiile și hotelul.

Jur că nu am luat un leu din nicio firmă. De 32 de ani. Nici salariu, nici prime, nimic, nimic. Am plătit taxe la stat și am dezvoltat mai departe firmele, să rămână copiiilor și nepoților mei. Dar eu, Mitică Dragomir, nu am luat un salariu sau o prima sau ceva din firmele astea. Niciodată, niciun leu. Acum vreo 5-6 ani le-am trecut pe numele fiului meu”, a declarat Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Dragomir susținea că nu s-a atins de banii care-i vin din pensie. „Nu mă consider un om bogat, ci un pensionar bogat„, afirmase fostul preşedinte al LPF.

Reclamă 4 / 0/3

„Mitică” este bun prieten cu Gigi Becali, de la care a cumpărat mai multe terenuri. A construit blocuri pe acestea şi a ajuns chiar să vândă apartamente, în Bucureşti, cu 500.000 de euro!

Ce pensie poate avea miliardarul Ion Ţiriac

Ion Ţiriac este cel mai bogat român, cu o avere estimată la 2 miliarde de dolari. Magnatul încasează lunar 12.000 de lei de la statul român. Fostul jucător de tenis a ales însă să nu o ridice în ultimii 23 de ani. Toţi banii au intrat într-un cont şi nu au fost folosiţi încă, ţinând cont de averea avută de fostul jucător.

Motivul pentru care Ion Ţiriac are o pensie atât de mare se leagă de perioada în care acesta şi-a terminat cariera în tenis. Următorii 20 de ani acesta a fost ofiţer în Ministerul de Interne şi a ieşit la pensie cu grad de colonel.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 aprilie, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist Vezi toate știrile
Citește și