Închide meniul

Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni, a murit în ziua în care aniversa 40 de ani de căsnicie

Publicat: 4 august 2024, 14:35

Reclamă
Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni, a murit în ziua în care aniversa 40 de ani de căsnicie

Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni, a murit în ziua în care aniversa 40 de ani de căsnicie

Sursa foto: Facebook

Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni, a murit în ziua în care aniversa 40 de ani de căsnicie. Emanuel Savin a fost portar de fotbal în tinereţe şi a avut numeroase legături cu personalităţi sportive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De altfel, Emanoil Savin este naşul de cununie al lui Lucian Bute, fostul mare campion mondial de box. Savin s-ar fi prăbuşit pe un teren de fotbal, în timp ce participa la un eveniment. Savin avea 65 de ani.

Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni, a murit în ziua în care aniversa 40 de ani de căsnicie

„Astăzi aniversăm 40 de ani de când am spus DA în fața lui Dumnezeu și a ofițerului stării civile! La mulți ani!„, a fost mesajul postat de Savin, cu doar câteva ore înainte să moară.

De altfel, mai mulţi sportivi de performanţă au primit titlul de cetăţean de onoare în Buşteni. Simona Halep, Ana Maria Popescu, Eduard Novak, Alina Dumitru, Adrian Mutu, Ilie Năstase, Nadia Comăneci, Leonard Doroftei, Ionel Ganea sau Lucian Bute sunt câteva dintre personalităţile din sport care au primit această distincţie. Savin a fost şi finanţator la echipa Apulum Alba Iulia.

Primarul ales al oraşului Buşteni, fost parlamentar şi fost edil al acestui oraş, a murit, duminică. Politicieni din judeţul Prahova i-au adus un ultim omagiu, postând mesaje pe reţelele de socializare.

Anunţul privind moartea lui Emanoil Savin a fost făcut pe Facebook de politicieni din judeţul Prahova.
Cu profundă durere, ne luăm rămas-bun de la domnul Emanoil Savin, un om de o valoare inestimabilă pentru comunitatea noastră. Domnul Savin nu a fost doar un primar ales, ci şi un prieten drag, un lider dedicat şi un model de urmat pentru toţi cei care l-au cunoscut. Familiei îndurerate, vă transmit cele mai sincere condoleanţe. În aceste clipe de mare durere, gândurile mele sunt alături de voi, sperând să găsiţi alinare şi putere. Pierderea sa lasă un gol imens în sufletele noastre şi în istoria acestui oraş pe care l-a slujit cu atâta devotament şi iubire”, a scris preşedintele PSD Prahova, Virgiliu Nanu, pe Facebook, conform news.ro.
Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:35

LIVE TEXTNovak Djokovic – Carlos Alcaraz 7-6, 0-0! Sârbul a câştigat primul set în marea finală de la Jocurile Olimpice 2024

16:27

Un campion cu FCSB e aproape de plecare, înainte de „dubla” cu Sparta Praga! Echipa la care este așteptat

15:22

Premii incredibile pentru titlul olimpic: cinci vaci, scutire de stagiul militar, un apartament sau un diamant

15:17

Bianca Ghelber şi-a dezvăluit obiectivul, după calificarea în finala de la aruncarea ciocanului: „Îmi doresc din tot sufletul!”

14:25

„Frumoasa mea mamă, Ursula, a decedat!” Neil Lennon este în doliu! Veste cruntă primită de antrenorul Rapidului

13:58

Universitatea Craiova – Petrolul LIVE TEXT, 19:00! Oltenii lui Costel Gâlcă pot urca pe primul loc în Liga 1. Echipele probabile

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 4 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 5 David Popovici, martorul unui scandal incredibil. Dezvăluirea momentului. „Am vrut să şterg acea umilinţă” 6 Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo! Ce i-a transmis Mircea Lucescu: „M-a încântat”
Citește și