Închide meniul

Emmanuel Macron, mesaj grotesc din partea lui Khabib Nurmagomedov

Antena Sport Publicat: 30 octombrie 2020, 11:29 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Reclamă
Emmanuel Macron, mesaj grotesc din partea lui Khabib Nurmagomedov

ProfimediaImages

Emmanuel Macron, atacat fără milă

"Fie ca Atotputernicul să desfigureze fața acestui animal și a urmăritorilor săi, care, sub pretextul libertății de exprimare, jignesc sentimentele a peste jumătate de miliard de musulmani. Fie ca Atotputernicul să-i umilească în această viață și în următoarea. Allah e rapid în judecată și veți vedea asta. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi suntem musulmani, îl iubim pe profetul Mahomed (pacea și binecuvântarea lui Allah să fie cu el) mai mult decât ne iubim mamele, tații, copiii, soțiile și pe alții apropiați de inima noastră. Credeți-mă, aceste provocări nu vor da roade, cei credincioși vor câștiga", a fost mesajul dur postat de Khabib, alături de o poză în care Macron are o urmă de gheată pe faţă. 

Cum a ajuns Khabib Nurmagomedov să-l jignească dur pe Emmanuel Macron

Mesajul lui Khabib a venit într-un context extrem de tensionat. După caricaturile cu Mohamed din ultimele săptămâni din revista Charlie Hebdo, un profesor a fost decapitat. 

A venit apoi rândul lui Macron să condamne terorismul islamic venit asupra liberei-exprimări în Hexagon. Au urmat apoi alte caricarturi cu Mohamed, dar şi un atac la Nisa. Un nigerian a ucis 3 francezi, în timp ce ţipa "Allah-akbar", fiind reţinut de poliţie. 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:26

LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia este ACUM în AntenaPLAY ! Startul, amânat pentru ora 19:30

19:19

Jaqueline Cristian, victorie fabuloasă cu Caroline Garcia! Performanță uriașă! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:30

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

18:02

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45)

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și