Închide meniul

"Era generos, mi-a dat cadouri!" Laurette a vorbit despre cel mai bogat iubit pe care l-a avut: "Unul dintre cei mai bogaţi români din lume!"

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2021, 13:59

"Era generos, mi-a dat cadouri!" Laurette a vorbit despre cel mai bogat iubit pe care l-a avut: "Unul dintre cei mai bogaţi români din lume!"

Laurette are 38 de ani și a vorbit despre relația cu Ion Țiriac / Instagram

Laurette are 38 de ani și a vorbit despre relația cu Ion Țiriac / Instagram

  • Laurette a vorbit despre cel mai bogat iubit pe care l-a avut
  • Anunţul făcut de mulatră

Laurette este una dintre cele mai dorite femei din România. Celebra mulatră s-a afişat de-a lungul timpului cu mai mulţi bărbaţi din sport. Imaginile cu ea lângă Ion Ţiriac pe plajă au făcut deliciul presei, care a speculat că între cei doi ar fi fost mai mult decât o relaţie de prietenie.  Laurette a spus că între ea şi IonŢiriac există o strânsă relaţie de prietenie. Aceste lucru a fost confirmat şi de gestul făcut de miliardar pentru Laurette. Ion Ţiriac îi face toate poftele vedetei Laurette Atindehou. Tânăra de 37 de ani tocmai a filmat un videoclip la piesa "Big Girl" şi a beneficiat de ajutorul miliardarului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frumoasa mulatră a primit o maşină din parcul auto al fostului jucător de tenis. Bolidul de lux costă nu mai puţin de 100.000 de euro.

Laurette Atindehou a vorbit şi despre foştii săi iubiţi şi a dezvăluit cât de bogat era unul dintre ei. 

Reclamă

Unii dintre iubiții mei aveau milioane de euro, dar pot să-i număr pe degete. Cel mai bogat iubit al meu a fost unul din cei mai bogați români din lume. Era si generos, mi-a dat cadouri. Și soțul meu mi-a dat o sumă mare, atunci când mi-am achiziționat casa”, a spus Laurette la Kanal D. 

Laurette, petrecere în piscină cu Gueye Magaye, atacantul celor de la Dinamo

Laurette a apărut într-un filmuleţ care s-a viralizat. Aceasta a petrecut alături de atacantul lui Dinamo, Gueye Magaye, în piscină.

Reclamă

"Toată lumea petrece la munte pentru asta suntem ființe umane, să iubim, să ne simțim bine, să oferim dragoste persoanei iubite… Cred că niciunul dintre noi nu a făcut ceva rău! Fiecare om, în timpul său liber, e liber să facă ce vrea atâta timp cât la job sau în afaceri își face treaba perfect. Suntem tineri, frumoși și nu am făcut nimic rău. Magaye este un băiat bun și un fotbalist internațional foarte profi. Ne cunoaștem dinainte ca el să vină în București", a spus Laurette.

Laurette, prietenă bună cu Ion Ţiriac

Ion Ţiriac îi face toate poftele vedetei Laurette Atindehou. Tânăra de 37 de ani tocmai a filmat un videoclip la piesa "Big Girl" şi a beneficiat de ajutorul miliardarului român.

Frumoasa mulatră a primit o maşină din parcul auto al fostului jucător de tenis. Bolidul de lux costă nu mai puţin de 100.000 de euro. Pe lângă relaţia de prietenie cu Ion Ţiriac, frumoasa mulatră a spus că este implicată şi într-o relaţie amoroasă.

Reclamă 4 / 0/3

"Am o relație frumoasă, mă simt iubită. Însă nu cred în siguranța nimănui decât în forțele mele proprii. Iubirea este complicată, este nevoie de timp și răbdare să iubești să oferi siguranța și încredere. Iubirea e frumoasă dar dureroasă uneori. Am invățat să mă iubesc pe mine apoi să ofer eu iubire celor din jurul meu. Nu am așteptări, ca să nu fiu dezamăgită", a spus Laurette pentru Ciao.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 28 mart., 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare