Închide meniul
Foto

„Eram chitită să fac bănuţi!”. Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf a spus tot. Ce a ajuns să regrete

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 martie 2023, 9:56

„Eram chitită să fac bănuţi!”. Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf a spus tot. Ce a ajuns să regrete

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf a spus tot

Florentina Raiciu este de o frumuseţe ieşită din comun / Instagram

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, Florentina Raiciu, a spus tot despre viaţa ei. Tânăra în vârstă de 33 de ani a vorbit despre greşelile pe care le-a făcut. Fosta asistentă TV a pozat de cinci ori într-o revistă pentru adulţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentina Raiciu a fost arătată cu degetul, în trecut, de Anamaria Prodan. A fost acuzată că a avut o relaţie cu antrenorul care în prezent este pe banca lui Neftchi Baku. Raiciu, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) asigură că au fost multe zvonuri false despre bărbaţii din viaţa ei.

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, Florentina Raiciu, a spus tot

Florentina recunoaşte însă că şi-ar fi dorit să urmeze o altă carieră. Consideră că aceasta a fost marea greşeală pe care a făcut-o.

(Dacă ai fi să o iei de la început, ce greșeală nu ai repeta?) Acum? Aș fi vrut poate un alt domeniu. Între timp m-am reprofilat oricum. Dacă mă întrebi acum, la 33 de ani, nu aș mai face asta! Sau aș fi vrut doar partea de Playboy, fără alte urmări. Însă viața nu te întreabă, nu-ți dă de ales. Nu aveam cu cine mă sfătuiesc, eram chitită să fac bănuți, să ies din monotonie, să-mi depășesc condiția.

Nu știam că sunt înconjurată de niște ‘peștișori piranha’, foarte rari au fost oamenii în presă sau televiziune cu care am vorbit deschis pentru că majoritatea m-au cam huiduit, fără să aibă măcar o declarație a mea. M-au cuplat cu tot felul de oameni, mi-au pus titluri grele în cârcă, foarte multe false„, a declarat Florentina Raiciu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Florentina Raiciu a ţinut să sublinieze că nu a făcut niciodată videochat, chiar dacă s-a dezbrăcat pentru bani în revistele pentru adulţi.

Îți dau cuvântul meu de onoare, de om! Nu am făcut videochat. Am mers la mama și i-am arătat ce scrie presa, era un titlu mare, imens. Măcar de-aș fi făcut, să fii câștigat bani (râde, n. red.). M-au combinat cu câțiva oameni cu care am avut o relație strict profesională sau pe care nu-i cunosc. Dar câinii latră, ursul merge. Sunt foarte vehementă, eu știu cum sunt și nu trebuie să dovedesc ceva cuiva, sunt extrem de asumată și nu sunt într-o competiție cu nimeni„, a precizat Florentina.

Ce spunea Anamaria Prodan în trecut despre Florentina Raiciu

Anamaria Prodan i-a rostit de mai multe ori numele Florentinei Raiciu. Era convinsă că Laurenţiu Reghecampf a avut o relaţie conjugală cu fosta asistentă TV. Zvonurile ar fi fost alimentate chiar de patronul FCSB-ului.

Reclamă 4 / 0/3

În trecut, Gigi Becali era cel care anunţa că Raiciu a primit cadou un salon de înfrumuseţare, chiar în Dorobanţi, o zonă considerată de lux în centrul Capitalei. Anamaria Prodan s-a plâns că au fost cel puțin opt ani în care Reghecampf a avut amante. Totul ar fi început în perioada în care acesta antrena în Emirate. Pe una dintre femei ar fi cazat-o chiar în apropierea casei pe care o avea în Dubai.

Nu m-aș fi dus în viața mea să îi bat amantele lui Reghecampf. Asta, ultima, era la botul calului, în Dubai, stătea unde aveam și eu casă, acolo o cantonase. Mi-a zis Gigi Becali (n.r. dacă e sigură că Reghecampf a înșelat-o cu Florentina Raiciu). A zis pe post. Gigi este super relaxat, nu vorbește neacoperit niciodată.

Eu am găsit numărul Florentinei, vorbea cu ea, mi se pare. Gigi a zis că de opt ani a luat banii familiei, a făcut afaceri, a deschis domnișoarei salon în Dorobanți. Eu nici nu am văzut-o în realitate vreodată și poate să îți confirme domnișoara. Am înțeles că îi era frică de mine… eu nu bat domnișoare”, a spus Anamaria Prodan, în urmă cu ceva timp, în cadrul podcastului cu Natanticu și Codin Maticiuc.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” Vezi toate știrile
Citește și