Închide meniul
Foto

Transformare spectaculoasă a tinerei care i-ar fi fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf: „Dacă ai o viață, trăiește-o! Cât se poate de intens!”

De Antena Sport
Publicat: 8 martie 2023, 19:27

A avut loc o transformare spectaculoasă a tinerei care i-ar fi fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf. Florentina Raiciu, femeia despre care chiar Anamaria Prodan a spus că ar fi avut o relaţie cu cel de-al doilea soţ al ei, şi-a luat prin surprindere fanii de pe reţelele sociale.

Reclamă
Transformare spectaculoasă a tinerei care i-ar fi fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf

Transformare spectaculoasă a tinerei care i-ar fi fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf

Florentina Raiciu, vacanţă în Dubai / Instagram

Florentina Raiciu arată uimitor (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Cu peste 85.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram, fosta asistentă TV este nelipsită din sala de fitness. Într-o imagine pe care tocmai a postat-o se poate vedea cât de mult a slăbit.

Reclamă

Transformare spectaculoasă a tinerei care i-ar fi fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf

Florentina a suferit o transformare uluitoare. S-a fotografiat în vestiar, după un antrenament, şi a stârnit rumoare.

Reclamă
Florentina Raiciu
Florentina Raiciu arată uimitor

Pozele pe care le postează Florentina Raiciu primesc mereu sute de aprecieri. Tânăra este o împătimită a vacanţelor de lux. Luna trecută s-a dus în Dubai şi a încercat senzaţii tari. A sărit cu paraşuta şi a fost în extaz.

Nu există nimic mai frumos decât această experiență. Așa ceva, niciodată… să fii cât mai aproape de cer, nimic mai frumos. Dacă ai o viață, trăiește-o! Cât se poate de intens!„, a transmis Florentina.

Ce spunea Anamaria Prodan în trecut despre Florentina Raiciu

Anamaria Prodan i-a rostit de mai multe ori numele Florentinei Raiciu. Era convinsă că Laurenţiu Reghecampf a avut o relaţie conjugală cu fosta asistentă TV. Zvonurile ar fi fost alimentate chiar de patronul FCSB-ului.

În trecut, Gigi Becali era cel care anunţa că Raiciu a primit cadou un salon de înfrumuseţare, chiar în Dorobanţi, o zonă considerată de lux în centrul Capitalei.

Anamaria Prodan s-a plâns că au fost cel puțin opt ani în care Reghecampf a avut amante. Totul ar fi început în perioada în care acesta antrena în Emirate. Pe una dintre femei ar fi cazat-o chiar în apropierea casei pe care o avea în Dubai.

Nu m-aș fi dus în viața mea să îi bat amantele lui Reghecampf. Asta, ultima, era la botul calului, în Dubai, stătea unde aveam și eu casă, acolo o cantonase. Mi-a zis Gigi Becali (n.r. dacă e sigură că Reghecampf a înșelat-o cu Florentina Raiciu). A zis pe post. Gigi este super relaxat, nu vorbește neacoperit niciodată.

Eu am găsit numărul Florentinei, vorbea cu ea, mi se pare. Gigi a zis că de opt ani a luat banii familiei, a făcut afaceri, a deschis domnișoarei salon în Dorobanți. Eu nici nu am văzut-o în realitate vreodată și poate să îți confirme domnișoara. Am înțeles că îi era frică de mine… eu nu bat domnișoare”, a spus Anamaria Prodan, în urmă cu ceva timp, în cadrul podcastului cu Natanticu și Codin Maticiuc.

Raiciu, postare misterioasă

Florentina Raiciu, superba blondă în vârstă de 33 de ani, a postat un mesaj pe rețelele sociale, în care face haz de necaz de relațiile amoroase.

Dacă hăndrălăul tău te înșală, fierbe apă, las-o să fiarbă și să fiarbă, așteptând să adoarmă, iar când a adormit apucă oala cu apă clocotită și fă-ți un ceai relaxant de mușețel și așteaptă ziua următoare ca să vorbiți.

Cine a vrut să toarne apă clocotită pe hăndrălău să meargă la terapie”, este postarea distribuită de Florentina Raiciu pe contul de Instagram, la Story.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea