Închide meniul

Erling Haaland le-a dat câte un ceas celor de la Dortmund, după ce a semnat cu Manchester City

Reclamă

Publicat: 20 mai 2022, 20:12

Erling Haaland le-a dat câte un ceas celor de la Dortmund, după ce a semnat cu Manchester City

Erlinh Haaland le-a dat câte un ceas colegilor de la Dortmund

Erlin Haaland a semnat cu Manchester City

Erling Haaland le-a dat câte un ceas celor de la Dortmund, după ce a semnat cu Manchester City. Norvegianul a cheltuit 500.000 de milioane de euro pe ceasurile pe care le-a oferit coechipierilor şi staff-ului Borussiei Dortmund la ultimul antrenament al formaţiei „galben-negre”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimul antrenament a adus motive de bucurie pentru jucătorii lui Dortmund. Erling Haaland a dăruit celor 33 de jucători din lot câte un ceas Rolex de 15.000 de euro.

Erling Haaland le-a dat câte un ceas celor de la Dortmund după ce a semnat cu City

  • 86 de goluri în 89 de meciuri sunt cifrele lui Haaland la Borussia Dortmund. Norvegianul a fost golgheterul formației de pe Signal Iduna Park în precedentele două sezoane. În prezent, atacantul este cotat la 150 de milioane de euro, conform transfermarkt.com.

Haaland a semnat un contract pe 5 ani cu City, iar Borussia a încasat circa 60 de milioane de euro, conform unei clauze stipulate în contract. Erling Haaland și-a luat adio de la Borussia Dortmund. Atacantul norvegian a fost aplaudat în picioare, la ultimul meci pe Signal Iduna Park. Starul de 21 de ani va pleca la Manchester City.

La finalul partidei, Haaland a mers în fața peluzei unde se aflau fanii Borussiei Dortmund, iar suporterii gazdă l-au aplaudat în picioare. 2020 e anul în care Haaland a ajuns la Borussia Dortmund, de la RedBull Salzburg, pentru 20 de milioane de euro.

Cifrele astronomice ale transferului lui Erling Haaland

În urma transferului la Manchester City, Haaland va intra în top 5 al celor mai bine plătiți jucători din lume. Atacantul de 21 de ani va încasa un salariu astronomic, în valoare de peste 3,3 milioane de euro pe lună. Adică 111.111 de euro pe zi, 4.629 de euro pe oră… și 77 de euro pe minut.

Reclamă

Campioana din Premier League va achita, în total, 350 de milioane de euro pentru transferul lui Erling Haaland. Din această sumă, Dortmund va primi 75 de milioane, la care se vor adăuga și bonusuri de obiectiv în valoare de 10 milioane de euro. Alte 200 de milioane de euro reprezintă salariul internaționalului norvegian din următoarele 4 sezoane.

În plus, Alf-Inge Haaland, tatăl atacantului, va încasa 30 de milioane de euro, urmând ca alte 50 de milioane de euro să meargă către firma de impresariat a lui Erling Haaland, care până recent i-a aparținut lui Mino Raiola, decedat pe 30 aprilie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Erling Haaland, gest uriaş
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și