Închide meniul
Foto

„Este Cristi Borcea cel mai bun soț din lume?”. Răspunsul categoric oferit de Valentina Pelinel despre milionarul care are 9 copii cu 4 femei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 decembrie 2021, 12:47

„Este Cristi Borcea cel mai bun soț din lume?”. Răspunsul categoric oferit de Valentina Pelinel despre milionarul care are 9 copii cu 4 femei

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea s-au căsătorit în urmă cu trei ani

Instagram Valentina Pelinel

Valentina Pelinel este aleasa inimii lui Cristi Borcea. Fostul fotomodel s-a despărțit de Cristian Boureanu pentru a trăi alături de „Leonidas”. Vedeta de care împlinește 41 de ani, săptămâna viitoare, a dezvăluit că omul de afaceri reușește să o surprindă cu fiecare ocazie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel, dezvăluiri despre căsnicia cu Cristi Borcea

Pelinel nu a stat pe gânduri în momentul în care a fost întrebată dacă Cristi Borcea este „cel mai bun soț din lume”.

Învăț alături de el ceva nou în fiecare zi. Cristi este o persoană plină de energie și vitalitate, mereu are idei noi și inițiative, viața lângă el nu este niciodată plictisitoare. Este, în egală măsură, un bărbat care știe să ofere stabilitate și încredere unei femei, să o facă să se simtă cea mai iubită din lume. Noi suntem parteneri și prieteni în această relație, iubiți și soți și de aceea echilbrăm mereu lucrurile.

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie„, a declarat Valentina Pelinel pentru ciao.ro.

Soţia milionarului român tocmai a postat, pe contul ei de Instagram, o imagine spectaculoasă. „Cea mai frumoasă familie„, au reacţionat imediat fanii Valentinei.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

Citește și:

Cristi Borcea are o relație perfectă cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt împreună de peste trei ani și au trei copii împreună. Soția omului de afaceri a recunoscut că și-ar mai dori unul. Ar fi al 10-lea, în total, pentru „Leonidas”.
Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre.

Reclamă 4 / 0/3

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie„, a declarat, în acest an, Valentina Pelinel.

Cristi Borcea (51 de ani) are 9 copii cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo, cu Mihaela, George și Gloria, cu Alina Vidican, şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel. Este vorba de Milan, Indira și Rania.

Fostul patron al lui Dinamo a recunoscut că nu a avut scrupule în momentul încă de când a cunoscut-o pe Valentina Pelinel. Chiar dacă aceasta era căsătorită cu Cristi Boureanu, Borcea a reuşit să o cucerească.

Recomandări
  • Cristi Borcea s-a căsătorit în 2018 cu Valentina Pelinel
  • Fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 Rafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și