Închide meniul
Foto

„Este un moment urât din viaţa noastră”. Anamaria Prodan, noi dezvăluiri în scandalul divorţului. Impresara îi transmite un nou mesaj lui Laurenţiu Reghecampf

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 octombrie 2021, 16:36 / Actualizat: 26 martie 2023, 15:50

„Este un moment urât din viaţa noastră”. Anamaria Prodan, noi dezvăluiri în scandalul divorţului. Impresara îi transmite un nou mesaj lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan primeşte lovitura decisivă

Instagram Anamaria Prodan / Cancan

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri în scandalul divorţului. Anamaria Prodan încearcă să meargă mai departe şi să îşi vadă de viaţă. Totuşi, impresara iese la rampă cu noi dezvăluiri din scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan vorbeşte despre problemele pe care le-a avut în familie după ce s-a oficializat despărţirea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri în scandalul divorţului

Anamaria Prodan a trăit un adevărat coşmar. Scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf a afectat-o enorm pe impresară, dar şi întreaga familie a acesteia. Odată cu lansarea cărţii „Da, sunt cea mai bună! O viață plină de fotbal și performanța orisiunde”, impresara a vorbit despre clipele grele prin care a trecut.

În aceeaşi zi, Anamaria Prodan a lansat și cartea vieții mamei ei Ionela Prodan, “Cântecul vieții mele “. În cadrul evenimentului, impresara a făcut dezvăluiri uimitoare despre divorţul de soţul ei, dar a luat şi o decizie radicală.

Citește și:

Anamaria Prodan a vorbit despre clipele grele prin care a trecut. Nu i-a fost deloc uşor ei, dar nici familiei. Cel mai mult a avut de suferit micuţul Bebeto, mezinul familiei. „Este un moment urât din viața noastră pe care noi l-am șters cu buretele și mergem mândri mai departe. Familia asta, Prodan, va sclipi mereu. Este o viață de film!”, a spus Anamaria Prodan, conform antenastars.ro.

Decizie radicală luată de către Anamaria Prodan

Dar asta nu este tot. În momentul când şi-a dat seama că nu mai este nimic de făcut, Anamaria Prodan a decis să încheie totul şi să înceapă un nou capitol în viaţa ei. „Pentru mine a fost momentul în care am hotărât să-mi iau copiii, ca un vultur, și să mergem mai departe și să ieșim din toată nebunia asta, să nu mai dăm socoteală, să nu mai dăm interviuri, să nu mai vorbim. ”, a spus Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și