Închide meniul
Foto

„Eşti bătăușă?”. Răspuns fără ocolișuri al fiicei Anamariei Prodan. Dezvăluirile făcute de Sarah Dumitrescu

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2022, 19:47

Reclamă
„Eşti bătăușă?”. Răspuns fără ocolișuri al fiicei Anamariei Prodan. Dezvăluirile făcute de Sarah Dumitrescu

"Eşti bătăușă?". Răspuns fără ocolișuri al fiicei Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu, alături de mama ei, Anamaria Prodan / Instagram

Răspuns fără ocolișuri al fiicei Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, când a fost întrebată dacă este o persoană violentă. Tânăra de 22 de ani, care joacă baschet în Statele Unite, a oferit o reacţie sinceră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eşti bătăuşă„, a fost întrebarea pe care a primit-o fiica pe care o are Anamaria Prodan din prima căsnicie, cea cu Tiberiu Dumitrescu. Sarah a oferit un interviu pentru „Fiţă cu Adiţă” şi a oferit detalii neştiute.

„Eşti bătăușă?”. Răspuns fără ocolișuri al fiicei Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu

Sarah Dumitrescu nu s-a ferit şi a anunţat că niciodată nu s-a luat la bătaie cu vreo fată. În schimb, i-a spart nasul unui coleg de liceu.

Adiță Voicu: Bătăușă ești?
Sarah Dumitrescu: Când trebuie…
Adiță Voicu: Mai știu eu pe cineva din familia ta, care dă bine și cu stânga, și cu dreapta! Te-ai bătut vreodată cu vreo fată?
Sarah Dumitrescu: Cu o fată, nu. Cu un băiat, da!
Adiță Voicu: Vezi că asta e adevărată… ce se naște din pisică, șoareci mănâncă
Sarah Dumitrescu: Când eram la liceu, un băiat tot se purta urât cu mine, îmi tot zicea ‘Sarah, Sarah, vino aici!’. Eu i-am zis nu. Nu mi-am dat seama că era fix în spatele meu și când m-am întors i-am dat un pumn și i-am spart nasul din greșeală. Dar cu fete, nu. Dacă am o problemă cu o fată, o ignor.

Reghecampf și Anamaria Prodan s-au bătut în plină stradă

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au șocat în luna septembrie când s-au luat la bătaie pe stradă, în văzul tuturor. Cei doi soți au fost implicați într-un scandal monstru, culminat cu acte de violență.

Reclamă

Imaginile apărute în spațiul public au șocat pe toată lumea. Fiecare dintre ei a ajuns la poliție și a depus plângere unul împotriva celuilalt.

În cele din urmă, judecătorii au venit cu sentința. Atât Laurențiu Reghecampf, cât și Anamaria Prodan, sunt obligați să păstreze o distanță de cel puțin 200 de metri față de celălalt, dar și față locuința fiecăruia. Sunt obligați să rupă orice comunicare, inclusiv telefonic, prin corespondență sau prin orice alt mod.

Anamaria Prodan a fost implicat într-un scandal monstru şi în urmă cu trei ani, după ce l-a pălmuit în public pe Dan Alexa. Reghecampf a recunoscut ulterior că a fost foarte gelos pe acel moment și atunci a hotărât să se despartă de soția lui.

Reclamă 4 / 0/3

Sarah Dumitrescu, complet răvășită: „M-a rupt chestia asta! Plâng automat!”

Fiica Anamariei Prodan a dezvăluit că a suferit enorm alături de mama sa, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Sarah Dumitrescu a explicat că este o fire puternică, care în general nu plânge, însă nu și-a putut ascunde lacrimile când a văzut prin ce trece Anamaria Prodan.

Fiica impresarei (VEZI GALERIA FOTO) a anunțat clar și răspicat că, pentru ea, Laurențiu Reghecampf nu mai există. Sarah a venit tocmai din America pentru a fi alături de mama sa, după divorțul de antrenorul lui Neftchi Baku. Sarah a discutat cu sora ei, Rebecca, și a decis să vină în România pentru a o sprijini pe vedeta de 49 de ani.

Am văzut-o pe mama mea plângând în ultima perioadă. M-a rupt chestia asta. Și eu plâng la rândul meu, dar doar când e ceva legat de familie, dacă i s-a întâmplat ceva, nu așa din orice.

Când o văd pe mama plângând, mă rupe și automat plâng și eu. Nu pot să o văd. Am susținut-o foarte mult în perioada asta. Eu am și venit din America să fiu cu ea. Inițial am venit să joc la echipa națională, dar a fost tocmai bine, că și mama a avut nevoie de una dintre noi să fie acasă și am vorbit cu Rebeca că vin eu.

S-a schimbat viața noastră de când a plecat (n.r. – Laurențiu Reghecampf). Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta. Ce s-a întâmplat e problema mamei și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat.

Pentru mine, poate nu toată lumea simte la fel, mama poate are altă opinie, nu mai există în viața mea, așa că nu pot să îmi creez eu o viață cu el, acum că el a plecat. Acum noi trebuie să ne adaptăm la viața noastră fără el și rolul meu acum e cum să o fac pe mama fericită și să se simtă că e puțin mai în largul ei.

Până la urmă au trecut 15 ani de când e cu el, dar ne are pe noi și cred că e destul. L-a iubit mult mama. Eu sunt ca ea. A suferit, s-a consumat, s-a topit”, a declarat Sarah Dumitrescu, în podcastul „Fiță cu Adiță”.

Reclamă

Anamaria Prodan are două fiice, Sarah și Rebecca, din căsătoria cu Tibi Dumitrescu. Impresara de fotbaliști are un copil, Bebeto, și alături de Laurențiu Reghecampf.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și