Închide meniul

"Eşti concediată!" Momentul în care Donald Trump a dat-o afară pe Nadia Comăneci. "Nu meritam", a fost răspunsul imediat al româncei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 noiembrie 2020, 14:52 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

"Eşti concediată!" Momentul în care Donald Trump a dat-o afară pe Nadia Comăneci. "Nu meritam", a fost răspunsul imediat al româncei

Capital Pictures / Chris Kleponis via Hepta

Donald Trump a concediat-o pe Nadia dintr-un reality show

Marea noastră campioană a fost eliminată de Donald Trump încă din al doilea episod al reality show-ului. Iar mesajul actualul preşedinte al SUA a fost unul dur pentru Nadia Comăneci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadia, sunt un mare fan, te-am văzut învingătoare la Olimpiadă, te-am urmărit câștigând atâtea concursuri. Ești extraordinară. O competitoare la cel mai înalt nivel. Un lider în sport. Dar nu poți fi manager de proiect aici, nu poți conduce echipa mea. Te iubesc, dar ești concediată”, i-a transmis, în 2008, Donald Trump.

Imediat, Nadia a admis că decizia luată de Donald Trump a afectat-o. 

 „Nu cred că meritam să fiu dată afară, puteam fi importantă pentru echipă. Sunt dezamăgită, însă știu că toate premiile vor fi donate în scop caritabil”, a fost reacţia Nadiei Comăneci, la acel moment, pentru NBC.

Pensia pe care Nadia Comăneci o primeşte de la statul român

Născută pe 12 noiembrie 1961, la Oneşti, Nadia Comăneci a început gimnastica la şase ani, sub îndrumarea lui Bela Karolyi.

Reclamă

Cinci medalii olimpice de aur are în palmares Nadia, la JO din 1976 şi 1980, la care se mai adaugă două titluri mondiale, nouă europene, plus alte numeroase medalii de argint şi bronz.

Pentru performanţele sale, Nadia Comăneci este recompensată lunar de statul român cu 13.149 de lei, adică 3.200 de dolari lunar, scrie Fanatik.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și