Închide meniul
Foto

„Eşti nevasta mea imaginară!” Una dintre fiicele Anamariei Prodan, apariţie uluitoare. Un bărbat a cedat instant

Publicat: 26 ianuarie 2023, 15:11

Anamaria Prodan are cu ce se mândri. Vedeta are două fete superbe din căsătoria cu Tibi Dumitrescu, primul său soţ, dar şi un băiat din mariajul cu Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

Ca şi mama lor, cele două fete ale Anamariei Prodan fac senzaţie la fiecare apariţie. Rebecca, cea care nu apare des la televiziunile din România, este o prezenţă extrem de activă pe reţelele de socializare.

Reclamă

Una dintre fiicele Anamariei Prodan, apariţie uluitoare

Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan, este o prezenţă extrem de discretă însă, chiar şi aşa, iese în evidenţă la orice apariţie prin eleganţă şi frumuseţea orbitoare. Tânăra primeşte des extrem de multe complimente din partea fanilor.

Reclamă

„Eşti nevasta mea imaginară”, i-a scris un fan Rebeccăi Dumitrescu.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Rebecca Dumitrescu Prodan (@rbccadp)

Ce ai învățat de la Anamaria Prodan?”. Răspunsul surprinzător dat de Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a vedetei

Răspuns surprinzător dat de Rebecca Dumitrescu la petrecerea dată de Anamaria Prodan la împlinirea a 50 de ani. Fiica cea mare a agentului de jucători a fost întrebată ce a învățat de la mama ei și a avut o reacție neașteptată. „Să nu ai nevoie de nimeni lângă tine„, a spus tânăra.

Rebecca, cea care în 2020 era cea mai tânără conducătoare a unui club din Liga 1, i-a făcut și mai multe urări Anamariei Prodan. Fosta patroană de la Hermannstadt a fost vizibil emoționată în timp ce a oferit interviul.

Rebecca Dumitrescu a recunoscut că seamănă mai mult cu tatăl său, fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu.

(Reporter: Ce îi urezi mamei tale?) Tot ce are și acum, pe noi. O viață lungă, să fie la fel de frumoasă mereu. Să fie iubită, sănătoasă și tot ce e frumos pe lumea asta.
100%, sunt foarte rușinoasă (n.r. dacă seamănă mai mult cu tatăl tău decât cu mama ta?).

(Ce ai învățat de la mama ta?) Foarte multe. Să fii independentă, să nu ai nevoie de nimeni lângă tine, să înveți. Să nu depinzi de nimeni, nu trebuie să lași pe nimeni să îți spună cum să te îmbraci, cum să fii, cum să vorbești, să faci ce vrei tu„, a spus Rebecca Dumitrescu într-un interviu pentru AntenaStars.

Anamaria Prodan a organizat o petrecere răsunătoare, cu maneliști și lăutari! Pe rețelele sociale a postat mai multe imagini de la cheful cu 300 de invitați. Impresara a împlinit 50 de ani pe 17 decembrie, dar a început să sărbătorească cu două zile înainte.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea