Închide meniul
Foto

„Eşti o regină!”. Apariţie răvăşitoare printre milionari. Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf se distrează în apropierea Anamariei Prodan

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2022, 9:32

Reclamă
„Eşti o regină!”. Apariţie răvăşitoare printre milionari. Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf se distrează în apropierea Anamariei Prodan

Florentina Raiciu ar fi fost într-o relaţie cu Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram

Anamaria Prodan a recunoscut că s-a şi interesat despre femeia care este de o frumuseţe răpitoare şi care pozează în locaţii de lux. Raiciu nu s-a ferit să îşi facă apariţia şi în Dubai şi se distrează chiar în apropierea impresarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentina Raiciu, apariţie răvăşitoare printre milionarii din Dubai

Raiciu a ajuns în Emirate şi şi-a uluit fanii cu imaginile pe care le-a postat pe reţelele sociale. Peste 80.000 de urmăritori are pe contul ei de Instagram.

https://www.instagram.com/p/CYXjH-3B1yh/

Eşti o regină„, „Superbă” şi „Fermecătoare” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Florentina. Pozele făcute de ea sunt impresionante, după cum se poate vedea şi în galeria foto de mai jos.

Anamaria Prodan a pronunţat numele Florentinei Raiciu

Divorțul cu scandal dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf va începe abia luna viitoare. Părăsită de soțul ei pentru amanta Corina Caciuc, Anamaria Prodan cu greu a recunoscut că soțul său ar avea o relație extraconjugală.

Reclamă
Reclamă 4

Aud că Raiciu primeşte bani să îşi deschidă business… zeci de mii. Corina Gură de aur primeşte trei case, bani etc de la Reghecampf. Aşa…eu unde eram?„, a reacţionat Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Până să se confirme relația cu Corina Caciuc, Anamaria Prodan a recunoscut că s-a interesat despre Florentina Raiciu, fostă asistentă TV. Au apărut zvonuri că Florentina Raiciu ar fi primit bani de la Reghecampf pentru a-şi deschide un salon.

Am înțeles că salonul ei era o maghernită, unul mic, în care a investit maximum 10.000 euro, care s-a închis pentru că Florentina nu a mai avut cu ce să plătească. Și atunci te întreb pe tine. Dacă Reghe plătea, cum ea nu a mai avut 500 de euro să plătească salariații? Ascultă-mă, dacă cineva vine și îmi arată un transfer bancar, orice, către Florentina Raiciu, am să cred„, a precizat Anamaria Prodan.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și