Închide meniul
Foto

„Eşti o regină!”. Apariţie răvăşitoare printre milionari. Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf se distrează în apropierea Anamariei Prodan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2022, 9:32

„Eşti o regină!”. Apariţie răvăşitoare printre milionari. Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf se distrează în apropierea Anamariei Prodan

Florentina Raiciu ar fi fost într-o relaţie cu Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram

Anamaria Prodan a recunoscut că s-a şi interesat despre femeia care este de o frumuseţe răpitoare şi care pozează în locaţii de lux. Raiciu nu s-a ferit să îşi facă apariţia şi în Dubai şi se distrează chiar în apropierea impresarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentina Raiciu, apariţie răvăşitoare printre milionarii din Dubai

Raiciu a ajuns în Emirate şi şi-a uluit fanii cu imaginile pe care le-a postat pe reţelele sociale. Peste 80.000 de urmăritori are pe contul ei de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Florentina Ana-Maria Raiciu (@florentinaraiciu)

Eşti o regină„, „Superbă” şi „Fermecătoare” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Florentina. Pozele făcute de ea sunt impresionante, după cum se poate vedea şi în galeria foto de mai jos.

Reclamă

Anamaria Prodan a pronunţat numele Florentinei Raiciu

Divorțul cu scandal dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf va începe abia luna viitoare. Părăsită de soțul ei pentru amanta Corina Caciuc, Anamaria Prodan cu greu a recunoscut că soțul său ar avea o relație extraconjugală.

Aud că Raiciu primeşte bani să îşi deschidă business… zeci de mii. Corina Gură de aur primeşte trei case, bani etc de la Reghecampf. Aşa…eu unde eram?„, a reacţionat Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Citește și:

Până să se confirme relația cu Corina Caciuc, Anamaria Prodan a recunoscut că s-a interesat despre Florentina Raiciu, fostă asistentă TV. Au apărut zvonuri că Florentina Raiciu ar fi primit bani de la Reghecampf pentru a-şi deschide un salon.

Reclamă 4 / 0/3

Am înțeles că salonul ei era o maghernită, unul mic, în care a investit maximum 10.000 euro, care s-a închis pentru că Florentina nu a mai avut cu ce să plătească. Și atunci te întreb pe tine. Dacă Reghe plătea, cum ea nu a mai avut 500 de euro să plătească salariații? Ascultă-mă, dacă cineva vine și îmi arată un transfer bancar, orice, către Florentina Raiciu, am să cred„, a precizat Anamaria Prodan.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și