Foto

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, cu care le-ar fi înşelat atât pe Anamaria Prodan, cât şi pe Corina Caciuc, mesaj uimitor: „Cum să mă iubeşti? Ai înnebunit complet?!”

De Antena Sport
Publicat: 28 decembrie 2021, 16:46

Florentina Raiciu, cea despre care s-a spus că ar fi fost una dintre amantele lui Laurenţiu Reghecampf, a postat pe reţelele de socializare o imagine cu o pagină dintr-o carte în care apare un mesaj ce poate fi interpretat.

Reclamă
Violență în limbaj fără precedent a Anamariei Prodan

Colaj Instagram Anamaria Prodan / Florentina Raiciu

Corina Caciuc este amanta oficială a lui Laurenţiu Reghecampf deşi, la un moment dat, s-a adus în discuţie şi numele Florentinei Raiciu. Chiar Anamaria Prodan i-a pronunţat numele când vorbea despre relaţiile extraconjugale ale soţului său.

Reclamă

Florentina Raiciu, mesaj uimitor pe reţelele de socializare

Sunt un bărbat care te iubeşte. Cum să mă iubeşti? Ai înnebunit complet? Nu mă poţi iubi. Nu ştii nimic despre mine„, este pasajul din carte care poate fi interpretat ca un mesaj subtil transmis de Florentina Raiciu.

Citește și:

Anamaria Prodan a pronunţat numele Florentinei Raiciu

Divorțul cu scandal dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a se termina. Părăsită de soțul ei pentru amanta Corina Caciuc, Anamaria Prodan cu greu a recunoscut că soțul său ar avea o relație extraconjugală.

Aud că Raiciu primeşte bani să îşi deschidă business…zeci de mii. Corina Gură de aur primeşte trei case, bani etc de la Reghecampf. Aşa…eu unde eram?„, a reacţionat Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Până să se confirme relația cu Corina Caciuc, Anamaria Prodan a recunoscut că s-a interesat despre Florentina Raiciu, fostă asistentă TV. Florentina Raiciu este o prezență activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează imagini din locații de lux ca Paris, Roma sau Dubai.

Am înțeles că salonul ei era o maghernită, unul mic, în care a investit maximum 10.000 euro, care s-a închis pentru că Florentina nu a mai avut cu ce să plătească. Și atunci te întreb pe tine. Dacă Reghe plătea, cum ea nu a mai avut 500 de euro să plătească salariații? Ascultă-mă, dacă cineva vine și îmi arată un transfer bancar, orice, către Florentina Raiciu, am să cred„, a precizat Anamaria Prodan.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
22:11 Mihai Stoica, „replică” pentru Ianis Stoica: „Nu are nicio valoare ce număr poartă un jucător!” 21:46 Mihai Stoica a anunţat că Rachid Bouhenna s-a accidentat la antrenament: „Are întindere, va lipsi 2-3 săptămâni!” Lovitură dură pentru FCSB 21:39 Florentin Petre, anunţ categoric: „Vin şi pe jos pentru Dinamo!” 20:58 Transferul lui Cristiano Ronaldo a creat un scandal monstru: „A făcut-o mai slabă pe Manchester United!” / „Eşti arogant!” 20:50 Prima reacţie a lui Zhou Guanyo, după accidentul înfiorător din Marele Premiu de la Silverstone: „Asta m-a salvat!” 19:58 Basarab Panduru îl laudă pe atacantul dorit de Gigi Becali: „E peste Andrei Cordea!” 19:30 FotoChinezul Zhou Guanyo a scăpat cu viaţă, ca prin minune! Accident terifiant în Formula 1 + Protestatari târâţi de stewarzi în afara circuitului! 19:26 Mick Schumacher, moment istoric în Formula 1! A câştigat primele puncte în cea mai nebună cursă. Carlos Sainz, prima victorie a carierei! 19:19 FotoLaurenţiu Reghecampf, prins de fiul său cu amantele: „Mama, iar a luat-o razna!” Lovitură dură pentru soţul Anamariei Prodan 18:52 Bild, anunţ clar despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Bayern Munchen!
Pe același subiect
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin divorț
Diverse • 19:19
FOTO
Laurenţiu Reghecampf, prins de fiul său cu amantele: „Mama, iar a luat-o razna!” Lovitură dură pentru soţul Anamariei Prodan
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la divorț
Diverse • 13:27
FOTO
Ce a putut să facă Anamaria Prodan când Laurențiu Reghecampf „era prin păduri, cu alții și altele”: „Vă implor!”
Anamaria Prodan, în scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 30 iun., 9:13
FOTO
Scrisoarea primită de Anamaria Prodan, de la Traian Băsescu, a fost făcută publică. Ce i-a putut scrie fostul preşedinte al României
Close