Închide meniul
Foto

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, cu care le-ar fi înşelat atât pe Anamaria Prodan, cât şi pe Corina Caciuc, mesaj uimitor: „Cum să mă iubeşti? Ai înnebunit complet?!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 decembrie 2021, 16:46

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, cu care le-ar fi înşelat atât pe Anamaria Prodan, cât şi pe Corina Caciuc, mesaj uimitor: „Cum să mă iubeşti? Ai înnebunit complet?!”

Anamaria Prodan, noi acuzaţii la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram Anamaria Prodan / Florentina Raiciu

Corina Caciuc este amanta oficială a lui Laurenţiu Reghecampf deşi, la un moment dat, s-a adus în discuţie şi numele Florentinei Raiciu. Chiar Anamaria Prodan i-a pronunţat numele când vorbea despre relaţiile extraconjugale ale soţului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentina Raiciu, mesaj uimitor pe reţelele de socializare

Sunt un bărbat care te iubeşte. Cum să mă iubeşti? Ai înnebunit complet? Nu mă poţi iubi. Nu ştii nimic despre mine„, este pasajul din carte care poate fi interpretat ca un mesaj subtil transmis de Florentina Raiciu.

Citește și:

Anamaria Prodan a pronunţat numele Florentinei Raiciu

Divorțul cu scandal dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a se termina. Părăsită de soțul ei pentru amanta Corina Caciuc, Anamaria Prodan cu greu a recunoscut că soțul său ar avea o relație extraconjugală.

Aud că Raiciu primeşte bani să îşi deschidă business…zeci de mii. Corina Gură de aur primeşte trei case, bani etc de la Reghecampf. Aşa…eu unde eram?„, a reacţionat Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Până să se confirme relația cu Corina Caciuc, Anamaria Prodan a recunoscut că s-a interesat despre Florentina Raiciu, fostă asistentă TV. Florentina Raiciu este o prezență activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează imagini din locații de lux ca Paris, Roma sau Dubai.

Reclamă

Am înțeles că salonul ei era o maghernită, unul mic, în care a investit maximum 10.000 euro, care s-a închis pentru că Florentina nu a mai avut cu ce să plătească. Și atunci te întreb pe tine. Dacă Reghe plătea, cum ea nu a mai avut 500 de euro să plătească salariații? Ascultă-mă, dacă cineva vine și îmi arată un transfer bancar, orice, către Florentina Raiciu, am să cred„, a precizat Anamaria Prodan.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și