Închide meniul
Foto

„Eşti superbă!” Femeia care s-a despărţit de „Prinţul” României, apariţie răvăşitoare: „Bestială”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 iulie 2023, 22:16

Reclamă
„Eşti superbă!” Femeia care s-a despărţit de „Prinţul” României, apariţie răvăşitoare: „Bestială”

Andreea Roşca s-a despărţit de Adrian Cristea

Instagram Andreea Roşca

Femeia care s-a despărţit de „Prinţul” României a avut apariţie răvăşitoare la piscină. Andreea Roşca a avut o relaţie cu „Prinţul” Adrian Cristea. Cei doi au decis să se despartă când totul părea că este perfect între ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Roşca pare că a trecut peste despărţirea de Adrian Cristea şi s-a relaxat la piscină. Superba avocată din Cluj a postat imaginile pe reţelele de socializare, iar fanii au reacţionat imediat.

Femeia care s-a despărţit de „Prinţul” României, apariţie răvăşitoare

„Eşti superbă”, „Eşti bestială” sau „Superbă” sunt doar câteva dintre complimentele primite de Andreea Roşca din partea fanilor. (VEZI IMAGINI HOT CU ANDREEA ROŞCA ÎN GALERIA FOTO)

În urmă cu câteva zile, chiar Andreea Roşca a anunţat că s-a despărţit de Adrian Cristea.  ”Da, nu mai suntem împreună. Au fost chestiuni personale”, a spus Andreea Roșca pentru digisport.ro.

Marea pasiune pe care o are Andreea Roşca

S-a aflat care este marea pasiune pe care o are iubita lui Adrian Cristea. Fostul jucător de la Steaua și Dinamo a trăit o poveste de dragoste cu Andreea Roșca. Relația cu avocata din Cluj s-a terminat în urmă cu câteva zile.

Reclamă

Tânăra care este de o frumusețe ieșită din comun, face senzație pe contul ei de Instagram, acolo unde are aproape 130.000 de urmăritori.

Din postările Andreei reiese că marea ei pasiune este tenisul. Tocmai s-a fotografiat pe un teren cu zgură și a primit zeci de comentarii. „Iubitoare de tenis”, a fost descrierea imaginii ei.

„Ești superbă„„Ce jucătoare de tenis frumoasă” și „Scufița roșie” sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit de la fani.

Reclamă 4 / 0/3

Andreea Roșca are, pe rețelele sociale, mai multe imagini de pe terenurile de tenis. Chiar s-a fotografiat alături de Adrian Cristea în timp ce erau la fileu.

Fostul jucător de la Dinamo și Steaua a trăit o poveste de dragoste și cu Denisa Nechifor, cea cu care are o fetiță în vârstă de 13 ani. S-au despărțit la scurt timp după ce s-a născut copila.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și