Închide meniul

„Esti un idiot” Un nou atac dur la adresa lui Andrew Tate, la câteva zile după schimbul de replici cu activista Greta Thunberg

Reclamă

Publicat: 30 decembrie 2022, 19:03

„Esti un idiot Un nou atac dur la adresa lui Andrew Tate, la câteva zile după schimbul de replici cu activista Greta Thunberg

Andrew Tate a fost reţinut, alături de fratele său, de procurorii DIICOT

Captură Twitter

Andrew Tate, un fost luptător de kick-boxing, este în mijlocul unui scandal monstru după ce a fost reţinut de DIICOT. Acesta, alături de fratele său, este acuzat de viol, trafic de persoane şi constituire a unui grup infracţional organizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte să fie reţinut de procurorii DIICOT, Tate a fost în mijlocul unui dialog cu activista de mediu Greta Thunberg.

Un nou atac dur la adresa lui Andrew Tate

Cei doi au avut schimb de replici în mediul online, pe probleme legate de mediu. O înregistrare făcută de Tate i-a fost fatală. Autorităţile din România şi-au dat seama că acesta este în România după ce au văzut o cutie de pizza de la un brand românesc.

Martina Navratilova a avut şi ea un mesaj dur pentru britanicul care a fost reţinut în România. „Eşti un idiot„, a scris aceasta pe reţelele de socializare.

Mesaj incredibil al lui Andrew Tate, după ce a fost reţinut de procurorii DIICOT

Andrew Tate a transmis un mesaj sfidător după ce a fost reţinut, alături de fratele său, de procurorii DIICOT. Acesta

Reclamă

„Matrix şi-a trimis agenţii”,a scris Tate pe Twitter.

Tabloidele britanice relatează pe prima pagină despre „ghinionul” lui Andrew Tate: cearta cu Greta Thunberg şi cutiile de pizza

Reţinerea în România a lui Andrew Tate este tratată în tabloidele britanice ca subiect de primă importanţă, site-urile acestor publicaţii având în deschidere, vineri, materiale pe această temă, în care notează că acţiunea autorităţilor române a intervenit după o ceartă online a influencerului cu activista de mediu Greta Thunberg, în urma căreia acesta şi-ar fi dezvăluit locaţia într-un filmuleţ în care pozează cu două cutii de pizza comandate de la un brand românesc.

Reclamă 4 / 0/3

„The Mirror” a remarcat că activista de mediu Greta Thunberg nu a ratat ocazia de a-şi continua polemica şi a postat chiar vineri, după ce s-a aflat despre reţinerea lui Andrew Tate, un comentariu ironic: „Asta se întâmplă când nu reciclezi cutiile cu pizza”, scrie news.ro.

„Greta Thunberg îl atacă brutal a doua oară pe Andrew Tate, în timp ce apare teoria cutiei de pizza”, titează „The Mirror”, care adaugă în subtitlu: „Greta Thunberg nu s-a abţinut şi l-a atacat din nou pe Andrew Tate, după ce fostul kickboxer a fost arestat în România în cadrul unei anchete pentru trafic de persoane”.

Andrew Tate, în vârstă de 36 de ani, şi fratele său Tristan au fost reţinuţi joi în România în cadrul unei anchete pentru trafic de persoane şi viol. „Acţiunea vine după o ceartă publică cu Thunberg, una dintre teorii sugerând acum că poliţia n-ar fi putut să identifice locul unde se află Tate, dacă nu ar fi fost aceste schimburi de replici (cu Thunberg)”, scrie „The Mirror”.

Înainte de a fi reţinut, Tate a postat un mesaj pe Twitter către Thunberg în care spunea: „Bună ziua, Greta Thunberg. Am 33 de maşini. (…)  Acesta este doar începutul. Vă rog să îmi furnizaţi adresa de e-mail pentru a vă putea trimite o listă completă a colecţiei mele de maşini şi a emisiilor lor enorme”.

La rândul său, tabloidul „The Daily Mail” scrie că „cearta online cu Greta Thunberg ar fi contribuit la momentul raidurilor – care au avut loc la o zi după ce britanicul a ironizat-o pe activista pentru climă, în timp ce (Andrew Tate) pozase alături de o cutie de pizza românească, ceea ce ar fi putut confirma autorităţilor locaţia sa”.

Activista suedeză a scris pe Twitter în această dimineaţă: „Asta se întâmplă când nu-ţi reciclezi cutiile de pizza” – cu referire la relatările conform cărora poliţia a fost informată despre locaţia lui Tate în Bucureşti după ce acesta a publicat un videoclip în care se afla lângă o cutie de pizza românească, notează „The Daily Mail”.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și